Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dototka27

wchodzę na jego fejsa i co widzę? osz qrwa

Polecane posty

Gość Dototka27

Pokrótce. Byliśmy ze sobą 1,5 roku. Jakieś dwa miesiące temu rozstaliśmy się. Chodziło o nią. Tą niby koleżanke z dawnych lat, z którą kiedyś coś świrował chociaż nie byli parą. Wszyscy wiedzieli że mają się ku sobie. Ja jej nie nawidzę za sam wygląd, nie chodzi o to że jest ładna, wyglada jak ździra. Zresztą taka jest puszcza się tu i tam. Kilka razy mnie właśnie doszły słuchy że u niej bywa, że się widują. On tłumaczył, że nie itp. W końcu nie wytrzymałam bo widziałam nieodebrane ppołączenia itp. Wiedziałam że mnie okładmuje że nie maja w ogole kontaktu. W sobotę wrócilismy do siebie, chodził, skamlał, zapewniał o miłości. Wczoraj u mnie logował się na facebook'u i się nie wylogował. Dziś poczytałam jego wiadomości i jestem w szoku. Spał z nią podczas naszego rozstania a co było wcześniej to ja nie wiem. Teraz nawet się zapierał że się nawet razu z nią nie widział przez ten czas. Masakraaaaaaa

Gość hurdy gurdy 1
i co się burzysz? Wlazłaś w standard więc nie tylko jego wina.Trzeba było lepiej dobierać faceta

Gość Dototka27
to marny podszyw. Jej łatwo powiedzieć, że źle wybrałam. Skad ja mogłam wiedzieć, że tak będzie. z tamtą to były stare dzieje. Każdy miał jakąs przeszłość.

Gość Dototka27
i nie bardzo rozumiem "wlazłaś w standard"? Co masz na myśli?

Gość Dototka27
taki odruch, weszłam zalogowany był i mnie podkusiło. O Boże takie dziwne :)?

Dziwne bo nie masz szacunku dla czyjejś prywatności ja się przez to rozstałem z kobitą bo cały czas mi grzebała po telefonie i kompie jak bym miał coś do ukrycia a nigdy jakoś nie potrafiła mi nic udowodnić a przez jej głupotę 3 lata poszły sie ...

Gość chodzi o to, że...
z toba sypial, z nia sypial, czego sie dziwisz, koles jest latwy do lozka, szukaj wartosciowego

"to też byś cie podkusiło i odruchowo byś mu zrobiła loda?" pewnie tak ten typ tak ma

Gość Dototka27
dzieki wielkie niezmiernie pomogły mi wasze komentarze.

Gość Dototka27
To jest jednak pojebane forum i jeszcze bardziej jebnieci ludzie nara juz tu nie zajrze

Gość fire88
90% kobiet tak robi- reguła jest taka że wierny facet, to facet upilnowany. wiec nie przejmuj sie komantarzami. a co do tego twojego jesli ci zalezy to palnij mu w łeb żeby sie ogarnoł. i pilnuj, ale nie tak żebyś ześwirowała. jak sie powtórzy to odpuśc, bedziesz wiedzieć że nie warto.