Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdzfsdf

zarabiam 1800zł mc co o tym myślicie dziewczyny ?

Polecane posty

Gość xdzfsdf

i nie mogę znaleźć lepszą prace bo u mnie w okolicy są bezrobocie

Gość xdzfsdf
czy mało zarabiam ?

Gość chodzi o to, że...
bardzo dobrze zarabiasz jak na te czasy

Gość sensitive mermaid
Jeśli jesteś jeszcze studentem ( oczywiście studia dzienne) to można Ci to wybaczyć. Dziś trzeba być elastycznym może warto pomyśleć o przeprowadzce? Ja sama zarabiam 6tys brutto i jakoś trudno mi sobie wyobrazić związek z kimś, kto nie ma nawet 2 tys.

Gość ruchacz pospility
ja sam zarabiam 4 tyś, nie przejmuj się dobrze że zarabiasz!

Gość as677bjiko
a ja 1200 i co mam wieszac sie? moj maz tez cos takopok 1400 i wydajemuy 1600 na oplaty

Gość troche dzikaa
ale jestes studentka i mieszkasz jeszcze u rodzicow..? bo nie wyobrazam sobie zeby zyc za taka jalmuzne..

Gość chodzi o to, że...
haha bajkopisarze sie odezwali, tak na pewno ruchacze zarabiacie po 4-6 tysiecy juz to widze

Ja jestem ksiegowa i zarabiam 1600, 2 lata stażu - nie twierdze ze chciałabym wiecej...

Gość sensitive mermaid
Wyobraź sobie, że nie wszyscy tutaj robią kariery w dyskontach spożywczych czy grzejąc stołku w UG, UM, US na jakiejś pipidówce. Ja pracuje w branży ubezpieczeniowej, zajmuje się dokładnie statystyką ubezpieczeniową i tutaj stawki 6tys to prawdziwe "grosze" czy drobne na waciki - jak wolisz.

Gość xdzfsdf
jestem po obronie mgr (listopad) i pracuje od lutego, mam 27 lat, wynajmuje mieszkanie z wspólokatorami

Gość ruchacz pospility
ja zarabiam tyle :) ale żadna praca nie hańbi, hańbi lenistwo i narzekactwo!

Gość to ja facet 27letni robotnik
też mam 1800zł ale zarabiam 1100zł na reke+renta socjala+zasiłek pielegracyjny

Gość sensitive mermaid
Ja mam 29 lat. Skończone 2 kierunki - ekonometria ( sp statystyka ubezpieczeniowa właśnie) i rachunkowość. Pracuję od 25 roku życia tj. od zakończenia studiów. Jak na pierwsza pracę zarabiasz ok. Ja dostałam 2,3 brutto. Traktuj to jako możliwość zdobycia doświadczenia oraz odłożenia sobie paru groszy. Tylko nie osiadaj na laurach, kształć się dalej, rób kursy. Za 2 lata radziłabym jednak poważnie pomyśleć o zmianie miejsca zamieszkania oczywiście docelowe miasto będzie zależne od branży,w której się obracasz. W każdym razie radziłabym się wstrzymać z zakładaniem teraz rodziny.

Gość xdzfsdf
to ja facet 27letni robotnik jak masz rente socjalna to przecież jesteś niezdolny do pracy ?

Gość to ja facet 27letni robotnik
tak to prawda że jestem niezdolny do pracy ale mogę dorobić do 2500zł bez zawieszenia renty

jak na faceta(kobiete) ktory/a nie umie sie wyslowic(co ,,wiadac'') tj.cholernie duzo... za duzo :)

1,800 zlotych to jest jałmuzna??? hehe... nie szanuja ludzie pieniedzy, wydaja na głupoty ,potem nie mają kasy na koniec miesiaca a potem twierdza ze zarabiaja ,,jalmuzne''.... szok... 800zl to moze byc jalmuzna za ciezka prace a prawie 2,000zl.??

Gość Ja zarabiam 1900 i dla mnie
nie sa to fajne pieniadze. Biorac pod uwage, ze zapierniczam jak parowozik...

Gość asdewaska
jak dla mnie sporo zarabiasz, w moim regionie tyle co ty dostajesz to malo kto zarabia. w wawie to pewnie malo, ale na slasku to sporo. na kafe siedza same miliarderki, wiec dla nich to jalmuzna :D

Gość hfhfhffhurrrr
nie rozumiem, jak mozna ponizac kogos, kto zarabia ponizej 2 tys. zl. Guzik mnie obchodzi twoje 6 kola. Ja zarabiam 1300 zl, maz ma 2000, mamy dziecko i zyjemy. W tych czasach trzeba brac co jest, nie wybrzydzac za bardzo. Zwlaszcza, gdy sie ma dziecko/dzieci na utrzymaniu. Rozpiprzaja mnie osobniki, ktore twierdza, ze za 1200 nie oplaca sie pracowac i siedza w domu na dupie. Zadna praca nie hanbi, co masz do ludzi pracujacych w dyskontach? Sa tez pracownicy przeroznych zakladow produkcyjnych, ktorzy tez malo zarabiaja. Maja sie wszyscy pozwalniac i zadac lepszej pracy? Ja jestem z malego miasta, u nas zarabia sie w wiekszosci miejsc najnizsza krajowa, jak ktos ma 2 tys. to juz ma dobrze. Przeprowadzka do innego miasta? Dojazd codziennie po 100 km to tez spory wydatek, mam mieszkanie w moim miescie, wiec tu pracuje. co z tego, ze dostane troszke wiecej, ale i tak bedzie mnie to kosztowalo dodatkowy czas i kase na dojazdy? Fajnie, ze ci sie ulozylo, ale nie oceniaj innych.

Gość buegeggee
sensitive mermaid stara rura doradza kiedy zalozyc rodzine :) 29 lat i jeszcze nie zamezna ...

Gość rafciu
SUBKILLER Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala ci wytrwać. Dlatego pośpiesz się zmotywuj i zarabiaj pieniądze razem z subkiller.pl >>> https://subkiller.pl/?p=rufus8 Zalety naszego programu partnerskiego Unikalne programy partnerskie Premium i Sub SMS Znakomita skuteczność programów partnerskich Szybkie wypłaty bez prowizji Możliwość edycji programów pod względem graficznym 11% od poleconych Dobry kontakt z administratorem

Gość gość
Ja mam 30 lat i zarabiam 0, słownie zero pln! Tata mi wysyła z zagranicy kasę na ciuchyi siłownię, dzięki temu mam 10 lat młodszą narzeczoną, dla której jestem dziany bo co drugi dzień kupuje jej kebaba albo farafela (oczywiście z kasy taty o czym ona nie wie). Mam zamiar szybko ją zapłodnić, zanim kapnie się że nie mam hajsów

Gość gość
Według ostatnich wyliczeń w związku z podniesieniem kwoty wolnej od podatku można zauważyć, że ludzi którzy stracą kwotę wolną, czyli tych zarabiających powyżej 127tys (brutto) rocznie jest w 38 milionowym narodzie tylko ćwierć miliona i jakimś dziwnym trafem większość przesiaduje akurat na tym forum :P

Gość rafciu
SUBKILLER Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala ci wytrwać. Dlatego pośpiesz się zmotywuj i zarabiaj pieniądze razem z subkiller.pl >>> https://subkiller.pl/?p=rufus8 Zalety naszego programu partnerskiego * Unikalne programy partnerskie Premium i Sub SMS * Znakomita skuteczność programów partnerskich * Szybkie wypłaty bez prowizji * Możliwość edycji programów pod względem graficznym * 11% od poleconych * Dobry kontakt z administratorem