Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja wrzuce

wszyscy dają foty do oceny to i ja dam

Polecane posty

Gość fkj54654
Na samą myśl o spotkaniu język mi się trąbkuje.

Gość do sedomilka
kurcze, ale laski sa na tej kafeterii, ostatnio same pasztety byly tluste ;P

ne "no bajta" tylko "Jolanta gde moja mashina" Czyli po prostu "Jolanta, gdzie moje auto??" jednocześnie odpowiadając na twoje pytanie: Jestem spedytorem międzynarodowym, zajmuję się ładowaniem ciężarówek do Rosji, a to jest pytanie które słyszę przez telefon około 20 razy dziennie.Nawet mi się już śni :D No nogi mam długie, ale co z tego skoro wszyscy faceci są ode mnie niżsi a o założeniu szpilek mogę pomarzyć :P

do sedomillka: dziękuję za komplement:) fkj54654 co to znaczy trąbkuje?:D

może nie tyle kurduple, co ja wielka. Wg standardów kafeteryjnych jestem potworem bez szans na normalnego faceta hihihi :D

Naturalna, bardzo ładne żeby. Kiedy pierwszy raz spojrzałam na zdjęcie nr 1 myślałam, że to młody chłopak! Nie wiem czemu tak mi się wydawało :D Rzecz, która mi się bardzo podoba to ładny kształt brwi. A tak ogólnie to wolę inny typ urody, ale na tle wszystkich dowartościowujących się pań z kafe, z dzióbkami, solarium i wytrzeszczem wyglądasz łagodnie, delikatnie i kobieco.

bez przesady z tym wielkoludem :P masz tyle wzrostu co moja siostra i jakos znalazla wyzszego od siebie meza :P apropo ja mam 1.95 tylko jestem z krk :( he

Gość fkj54654
Pracujesz na Ordona czy na Bukowieckiej ?

Aghai, jesteś druga, która mówi, ze wyglądam jak chłopak:D zaczynam się niepokoić Brwi nie ruszam, sa naturalne:) Czasem jak jakiś niesforny włos gdzieś się pojawi to go wyrwę. na punkcie zębów mam obsesję.Od dziecka. wręcz niezdrową :O Lady Love dziękuję. Naprawdę nie spodziewałam się tylu miłych komentarzy. Wrzuciłam zdjęcie bez makijażu, po calym dniu pracy, włosy przylizane związane w kucyk, a tu tyle wspaniałości. Wszyscy jesteście niesamowicie mili. Miło to czytać, tym bardziej, że jestem DDA i moje życie to jeden wielki kompleks Dziękuję wam :)

Masz 180 cm? Zazdraszczam i pozdrawiam z wysokości 160-centymetrowego kurdupla ;)

ojej, ile ja bym dała za faceta, który ma 1,95 wtedy nawet szpilki bym nosiła bez umiaru. Btw. w Krakowie często bywam, bo mam tam przewoźnika, który ze mną stale pracuje. i średnio 3 razy w m-cu u nich jestem :)

Gość trushi
ojej a mi siarkowe dermatolog odradziła...

Aghai, wiesz co? ja zawsze marzyłam, zeby mieć 160cm. Taka mała, krucha kobietka...a nie to co mam. Na wszystkich patrzę z góry. Takie drobne kobiety zawsze wydawały mi się filigranowe...no takie najbardziej kobiece :) fkj54654 Pracujesz na Ordona czy na Bukowieckiej ? Na żadnej z nich, pracuję na Mokotowie, a skąd wytrzasnąłeś akurat te konkretne ulice?:)

Gość fkj54654
Strzelałem. Ale jak na Mokotowie to Osmańska.

trushi, no to nie wiem. Ja w zasadzie nigdy się nie konsultowałam z lekarzami na temat cery, po prostu jakoś mi siarkowe podpasowało i tak go używam. Moja kolezanka za to miała okropne problemy z cerą i dermatolog jej kazała używać naszego polskiego Bambino. A po myciu krem bambino. Dziewczyna ma teraz skórę jak marzenie @wittors02 o czym ty mowisz pewnie ci ruscy probowali cie przemycic do siebie ? Odnośnie czego to było?;) Kochankami? ja sie nie nadaje na te układy, zaraz bym się zaangazowała ;) a potem jakbyś mnie rzucił bo kogoś na stałe poznałeś, to bym zrobiła duże oczy i byłoby mi przykro fkj54654 Osmańska też nie :) zresztą mojej firmy nie ma jeszcze w necie. Tzn jest siedziba. Biuro w Warszawie niedawno się otworzyło, więc jestem niewykrywalna. Prawie jakby mnie nie było :P

sluchaj to juz taki czas, że zaczynam sie zastanawiac nad rodzina posadzic drzewo zbudowac dom splodzic syna :D zawodowo sie spelnilem. :)

Gość fkj54654
Nie szukam w necie. Wymieniam te które znam. Nie będę bawił się w ciuciubabkę. Ale biuro macie na Służewcu ?

na Służewcu :) Wittors02 To jak się zastanawiasz nad rodziną, to co mi tu z kochankami wyskaujesz? :D

Gość fkj54654
Wreszcie celny strzał.To teraz mogę spokojnie iść spać. Na pewno wypatrzę Cię w klubie bo się wyróżniasz. ;)

Zboczenie zawodowe związane z posiadaniem kochanek? No to mnie zaintrygowałeś..hm fkj54654 to spokojnych snów, chociaż w tym klubie to nie wiem kiedy sie pojawie tak w zasadzie :P

jak bedzie tanczyla na parkiecie to o głowę wyższa od innych dziewczyn :P łatwa lokalizacja :D

Gość trushi
o matko i jeszcze praca związana z krajem który mnie tak bardzo fascynuje! normalnie nic tylko zazdrościć