Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdolęęęę

Co mam zrobić ze współlokatorką?

Polecane posty

Gość ja pierdolęęęę

Mam silną arachnofobię, jak widzę pająka to paraliż totalny, łzy mi lecą z oczu, nie mogę się ruszyć, powiedzieć czegokolwiek, totalna porażka. A ta pojebana sucz potrafi złapać w ręce pająka i go na mnie rzucić mając przy tym mega ubaw po pachy, bo to rzeczywiście zabawne, że tydzień w tydzień jestem kurwa bliska zawału przez jej popierdolenie. Co mam z nią zrobić? Sytuacja znowu się powtórzyła przed chwilą i ledwo na klawiaturze piszę, bo nie dość że nic nie widzę to jeszcze ręce mi się trzęsą jakbym miała parkinsona co najmniej. Ja już sobie rady nie daję :(

Gość podpałka 34
zmien mieszkanie i nie mów nikomu obcemu, że masz fobię, co za idiotka z tej osoby:(

Gość ja pierdolęęęę
Niestety przez dwa miesiące muszę z nią jeszcze mieszkać i nie wiem jak jej przemówić do tego pustego łba, a nie będę zniżać się do jej poziomu wykorzystując jej fobie, których ma mnóstwo, ale mimo to chyba nie potrafi postawić siebie w sytuacji, którą sama stwarza innym. Czy ktoś miał może podobny problem i jakoś to przetrwał? :o

Gość ja pierdolęęęę
Ogólnie ja rozumiem, że to jest zabawne kiedy ktoś tak reaguje na widok pająka wielkości pięciozłotówki, ale na Boga, bez przesady. Mam ochotę wyrzucić ją przez balkon i jak tak dalej pójdzie to w obronie własnej tak zrobię 😭

Gość możesz dużo możesz nic
Powiedz jej, że założysz jej sprawę o nękanie, bo to nie jest śmieszne. Albo za każdym razem jak Cię postraszy pająkiem, czy rzuci, może znaleźć w swoim łóżku pod poduszką np. goowno :D No co jej się dajesz. Możesz tego nie zrobić, ale też ją postrasz, że jej durne żarty będą miały konsekwencje.

Gość tez mam arachnofobie
i gdyby ktos mi tak zrobil umarlabym. nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, jesli ona jest tak glupia ze nic do niej nie dociera, obraz ja a potem obraz sie na nia na amen, przeciez nie bedzie robic takich 'psikusow' osobie z ktora nie rozmawia

Gość ja pierdolęęęę
Póki co ją totalnie ignoruję i może się trochę nad sobą zastanowi, bo pierdoli mi: "dlaczego się nie odzywasz? weź coś powiedz". W sumie jak nie wyciągnie żadnych wniosków to chyba posunę się do jakichś bardziej radykalnych rozwiązań, bo z emocji nawet nie wpadłam na to, żeby ją postraszyć konsekwencjami, dzięki :P