Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

novynetkaa

brak okresu po wywolywaniu duphastonem, test negatywny

Polecane posty

Witam was. Otoz mam problem. w kwietniu zeszlego roku odstawilam tabletki anty. nie mialam okresu 2 meisiace poszlam do gin mialam przez pol roku brac duphaston od 16 do 25 dnia cyklu i tak bralam, okres zawsze mialam 27 dnia. w listopadzie odstawilam je i gin kazala czekac na okres. dostalam go 14 stycznia myslalam ze juz bedzie uregulowany a tu do dzis go nie dostalam, tydzien temu w poniedzialek zadzwonilam di gin kazala mi wykupic recepte i brac duphaston przez 5 dni po 2tabl dziennie na wywolanie. wszystko ok bralam do soboty myslalam ze w poneidzialek dostane @ ale nie dostalam.. bola mnie sutki pobolewaja jajniki ale @ nie widac. dzis robilam test wynik negatywny, co o tym myslicie ? gin kazala czekac do niedzieli a jak nie to przyjsc, spytala o ciaze ale powiedzialam ze wynik negatywny. dodam ze sie nie zabezpieczalismy bo jestesmy gotowi na dziecko.

Novynetka witaj :) Po wywolywaniu duphastonem czy innym prgesteronem @ moze pojawic sie do 2 tygodni. Jesli sie nie pojawi konieczna jest wizyta u lekarza.

okres powinien sie pojawic do 10 dni. Ja mialam wywolywany okres juz kilka razy i najszybciej pojawil sie po 5 dniach od odstawienia. czytalas w ogole ulotke ??

vi ---> czytalam ulotke dzwonilam do gin kazala czekac do niedzieli i spytala cyz przypadkiem nie ma ciazy ale powiedzialam ze nest negatywny. duphaston bralam wczesniej przez pol roku i zawsze dostawalam po 2 dniach od odstawienia.

Gość miglanc jak nic
szczerze, to dziwię się że gin kazał Ci tak długo brać ten lek masz zaburzenia hormonalne i wygląda na to że duphaston wcale na to nie pomaga miałaś robione badania hormonów przez zapisaniem duphastonu ? bo wygląda na to że chyba powinnaś zbadać hormony by dowiedzieć się co się u Ciebie z nimi dzieje oczywiście hormony bada się po odstawieniu leków hormonalnych, nie w trakcie ich brania na twoim miejscu poszłabym do innego gina bo ten chyba nie ma pojęcia co robi a ty za kilka lat obudzisz się z ręką w nocniku i okaże się że jesteś bezpłodna

Gość ciekawa1983@
Witam,dostalam duphaston na uregulowanie okresu i zajscie w ciaze bralam go od 16 do 26 dc a 27 zrobilam test ale jedna kreska wiec odstawilam,dzis mija 7 dni i nic zadnych obiawow okresowych troche bola mnie piersi i nic pozatym acha mysle ze 27 dc przy dlugich nieregolarnych cyklach to zbyt wczesnie na test,zamierzam powturzyc jutro. A co wy o tym myslicie?