Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresikstresik

czy może być z tego ciąża?

Polecane posty

Gość stresikstresik

Spędziłam noc ze swoim chłopakiem. Jest pierwszym chłopakiem z którym uprawiam seks.. Wszedł we mnie tylko na chwile bo nie zamierzał tam długo pozostać więc nie miał prezerwatywy. Po chwili szybko wyszedł i powiedział, że nie wie co się stało ale zrobiło się mokro. Nie czuł orgazmu ani nie miał uczucia jak przy wytrysku. Miałam wtedy dni płodne. Czy możliwe jest, że to we mnie zrobiło się nagle bardziej wilgotno. Dodam, że dopiero zaczynamy współżycie i to był chyba pierwszy raz kiedy wszedł we mnie naprawdę głęboko. Proszę o jakieś porady. A fakt, że nie założył prezerwatywy.. wiem to było bardzo bezmyślne. Żyje teraz w dużym stresie, a jest za wcześniej na test ciążowy.

Gość ksoskosk
Tak. Wcale nie musi być wytrysku żeby były plemniki.

Gość podpałka 34
mogło mu się ulać z penisa, nie chce cię straszyć, moja przyjaciółka w ten sposób zaszła a nie była nastolatką, to był jej nowy partner i tak jakoś wyszło...rozumiem twój stres bo ja dzisiaj też robiłam test ale jedna kreska więc luz, powodzenia

Gość a skąd mam wiedzieć?
nie siedze ci w c*pie

bierze się za seks a nie ma o nim żadnego pojęcia jak i o swoim ciele też... preejukat (to jest odłownie kropla) wydziela się przed wytryskiem może zabierać plemniki. dwa zanim ty zrobisz się wilgotna potrzeba trochę czasu więc to stąd ta wilgoć.