Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schwitzz

Są tu jakies eleganckie Panie w szpilkach?

Polecane posty

Gość hmmmmm a może?
nic nie szkodzi puszysta wycaluje nawet takie jak twoje kopytka:)

hmmm....mam polizas suteczki... z przyjemnośćią...odwracam sie i najpierw delikatnie zwilżam ustami prawego...nastepnie lewego.... przy nim tez zostaję lecz drugi jest delikatnie muskany przez moja rekę....usta sie nim bawią jezyk zatacza delikatne kółeczka obrysowując jego kształt...bys poczol wiecej delikatnie przejezdzam po nim zebami...mmmm...

Gość hmmmmm a może?
widze ze doczekalem sie podszywacza

Gość hmmmmm a może?
mozesz delikatnie grzc mnie po calym ciele

na razie wystarcza sutki..... czy moimi rękoma moge dotknac twoich posladkow.....sa bardzo meskie al ja uwielbiam męskie posladki....hmmmmm?

Gość hmmmmm a może?
mrukam niczym niemy niedziwedź i pysznie sie soą, rozciagnietym przed toba niczym łan zieleni

Gość hmmmmm a może?
moje połsadki niczym twoje sutki sa wzgorkami idealnymi do wspinaczek erotycznych masujjjjjjjjjj

Gość hmmmmm a może?
tak mozesz dotykaj ich i caluj :-) musisz teraz uwazac na podszywacza :-P

Gość hmmmmmm a może?
zabawmy się kochanie bez niej :)

Gość hmmmmmm a może?
masz czarnego ?

tak więc masuję... wciskając w nie moje paznocie tak bys poczuł lekki ból...przysuwam sie do ciebie bardzo blisko....przy brzuchu czuje to co lubie czuć najbardziej....moj język deliatnie wędruje pod twoje pachy...i niżej.... zebami bardzo dlikatnie nadgryzam kolejne partie twojego ciała...obie ręce teraz masują twoje sutki....muszę zaślinić palce by nie sprawić ci bólu...by delikatnie przesuwały sie po twoich sutkach.....

Gość hmmmmmm a może?
podczas takiej wedrowki dusz, cial siebie spragnionych, poleglam i zasnleam 💤 nawet nie mrugam z nudow

haha...wiedziałam że będziesz chciał nizej..... wiec schodze niżej tak jak tego chcesz... rece nadal sa na posladkach a usta schodza nizej i nizej... jestem naga wiec jak sie zniżam to czuję twojego penis między moimi piersiami...ale nic z tym nie robię.... schodze ustami niżej i niby przypdkiem dotykam go wilgotnymi ustami....spoglądam na ciebie czy mogę...?

Gość hmmmmmm a może?
spimy snem zasluzocnych i snimy o seksie wspanialalym pozniej oiadek, dora koieto, pozniej 💤

...cieszę się i uśmiecham do ciebie.. najpierw całuję go rozchylonymi ustami po bokach....zjeżdzam nizej...całuję jądra bardziej rozchylonymi ustami...muskam je jezykiem na ich zgłębieniu....przenoszęsię wyżej...nadal delikatnie ustami masuję czubeczek twojego penisa....

Gość hmmmmmm a może?
tak tu fajnie i az powietrze tym erotyzmem przesycone ze jezu plone 💤

...obejmuje całą główkę...języiem muskam tę część którą lubisz najbardziej...widzę że ci sie to podoba..powinieneś usiąść bo lekko sie osówasz...ja uklękne przed tobą na kolanach...a ręce grzecznie położe na twoich udach...lub jeśli pozwolisz popieszce siebie?