Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabri33

Kto zacznie się ze mną odchudzać? Potrzebne wzajemne wsparcie...

Polecane posty

Witam. Mam do zrzucenia jakieś 15 kilogramów i mało wolnego czasu. Jestem sama ze swoimi kilogramami, bo nikt mnie nie wspiera. Jest mi potrzebny ktoś kto poświęci się dla mnie i dotrzyma towarzystwa w odchudzaniu. Odwdzięczę się tym samym

Cześć :) Jestem z Tobą... sama muszę schudnąć 15 kg :) Jaki masz plan?

Ciężko właśnie z tym planem. 2 małe pociechy w domu to oznacza mało czasu na ćwiczenia.

Zawsze można połączyć przyjemne z pożytecznym. :P Ja obecnie jestem na 1000 kcal. Dołącze cwiczenia 4-5x w tygodniu. Rowerek, brzuszki :)

Witam Gabri! Również jestem z Tobą... Dla mnie wystarczy tylko 7 kg w tym znacznie zrzucenie brzucha i pozbycie się dosc masywnych ostatnio ud!! To co, zaczynamy już od dziś? Ja postanowilam odstawic w zupelnosci slodycze i różne podobne smakołyki. Niech żyje płaski brzuch i jędrne uda!:)

Diety się boję. Stosowałam ze 3 nawet na Dukanie przez 4 miechy ciągnełam. Ale do dziś wypadanie włosów. połamane paznokcie, skóra sucha zniszczona. Kupiłam rowerek stacjonarny, obciążniki, rolki , ściągnęłam z chomika 10 minutowe treningi ciała z Mel-B są świetne i siódme poty wyciskają. Zacznę od tych ćwiczeń na przemian z rowerkiem po godzince dziennie. Mam czas tylko późnym wieczorem tak 0k 22 czy to nie jest za późno????

Płaski brzuch u mnie to nie mozliwe. 2 córki po 4,5 kilo każda mi się urodziły. Brzuch mam w rozstępach no i skóry sporo został :-(

Gabri ja słyszalam, że najwiecej tłuszczu traci się podczas ćwiczeń w godzinach porannych... Więc może rano znajdziesz chwilę?:) Ja nie mogę sobie podarować że podczas zimy tak strasznie się spasłam.... u mnie to również sprawa hormonów (mam wrodzoną niedoczynność tarczycy) więc małe zapomnienie i już w brzuch wchodzi. Ale rok temu ważyłam 50 kg, mialam super brzuch super uda, a teraz po zimie znów to samo:( ehhh

Żeby rano poćwiczyć musiałabym wstawać o 5 rano bo o 7 córkę prowadzę do przedszkola (zawsze mogłabym wracać okrężną drogą ale i tak na 7.30 muszę być w domu teściowej insulinę podać i zająć się młodszą córką. 21,3,2012-75kg 21,06,2012-(mało realne ale...) 60 kg.

Idę usypiać dzieciaki. Dzięki za zainteresowanie. Rok temu schudłam 10 kilo tylko dzięki bieganiu, ale kolana po dupie dostały i teraz na coś innego muszę się przerzucić.

Słuchaj.Nic nie jest małorealne:) Przede wszystkim duzo ruchu, wyeliminowanie slodyczy, cukru, papierosów... produkty pełnoziarniste (pieczywo itp) jogurty naturalne (ja rok temu jadlam activie naturalna non stop z muesli) duzo zup, chude biale mieso( indyk kurczak ) lub ryby ( maja dużo dobrego w sobie:)) zero fast foodow oczywiście!:) duzo grejfrutów!! i kwaśne jabłka (podobno 1 grejfrut dziennie powinno sie jesc, chcac schudnac), natomiast winogrona oraz banany odpadają jeśli chodzi o owoce! warzywa - kalafior, brokuł, fasola szparagowa brązowy ryż! picie wody 1,5-2 litry wody dziennie herbaty pu-erh (ja pijam taką z sokiem grejfrutowym) ja jak mialam faze na podjadanie kupowalam sobie pelnoziarniste sucharki z firmy sonko, są takie małe, mozna je brac do pracy i wszędzie... ale przede wszystkim przy tym ruch ruch i jeszcze raz ruch.spacery, jogging, rower, basen!bez tego ani rusz!:))

Dzięki takim nawykom jakie sobie wyrobiłam schudłam 10 kg. Do tego chodzilam na fitness 3 x w tygodniu... miałam super figurę! Ale przyszła zima, przyszło kinder bueno no i same wiecie jak to jest!:) Schudniemy! Ja w to wierzę!:)

ja teoretycznie też jestem z wami 🖐️ rowerek bla bla bieganie ---> ok biegam ale polecam wam taniec brzucha!!! włazić na you tube i szukać :D tam są kroki ;) działa ja zrzuciłam 6 kg :P

zapomniałam dopisać nie dłużej niż 20 minut na początek bo na drugi dzień będą zakwasy i to duże :P

słoneczka mój problem polegał na tym że ciągle miałam "brzuch" którego nie mogłam się pozbyć, teraz brzuszek płaski a na ćwiczenia nawet przy wieczornej kąpieli można 20 minut poświęcić ;) potrzebne tylko lustro :D

Cześć laski :) Zachęcam do ćwiczeń! Ja odchudzam się sportem, bo uwielbiam jeść i niestety każda dieta ograniczająca jedzenie powoduje u mnie frustrację! Polecam do poczytania: http://kulturystyka.pl/odzywianie-lopatologicznie-czyli-odpowiedzi-na-najczesciej-zadawane-pytania-przez-kobiety/ http://vitalia.pl/index.php/mid/3/fid/2/diety/dieta/article_id/339/offsetk/0 Tak wiem, wklejam to na każdym topiku o odchudzaniu, ale no kurczę czemu katować się dietami głodowymi, jak można schudnąć na zawsze sportem i racjonalnym żywieniem?! ;)