Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokser78

KOLONOSKOPIA NA UL.RAJSKIEJ WE WROCŁAWIU.

Polecane posty

Gość bokser78

Witam,chciałbym ustrzec wszystkich przed wykonywaniem kolonoskopii w Osrodku Chirurgii Małoinwazyjnej i Endoskopowej we Wrocławiu przy ul.Rajskiej 73. Sama obsługa nie jest zła ale reszta hmmm....traumatyczne doswiadczenie:( Miałem skierowanie z Medicover-u takze byłem tam prywatnie i cóz ? no własnie nic...standardowo kroplowka aby nawodnic organizm po Fortransie nastepnie dwa preparaty jeden znieczulajacy a drogi o wlasciwosciach ...no wlasnie wirowalo wszystko:) Pozniej zaczeła sie jazda. Jedno wiem nigdy tam nie wroce na tego typu badanie !!! Oczywiscie gdyby ktos chciał moze doplacic ok.400 zł. za anestezjologa i wtedy bedzie spał smacznie i nic nie poczuje. Polecam klinike E.M.C. na os.Pilczyce we wrocku mialem tam w/w badanie na fundusz w pelnym znieczuleniu i nic nie czulem a obsluga na bardzo dobrym poziomie.

Gość gość
Bardzo nie polecam tego miejsca. Miałam kolonoskopię, wykupiłam dodatkowo krótka narkozę. Kiedy się z niej wybudziłam byłam sama w pustej sali, kroplówka była pusta, a ja musiałam wołać przypadkową osobę z korytarza, aby poprosiła kogoś, kto wyjmie mi wenflon. W całej klinice cuchnie papierochami! Na wyniki wycinków zamiast 3 tyg., czekałam 5,a dodzwonienie się tam graniczy z cudem