Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bokser78

KOLONOSKOPIA NA UL.RAJSKIEJ WE WROC艁AWIU.

Polecane posty

Go艣膰 bokser78

Witam,chcia艂bym ustrzec wszystkich przed wykonywaniem kolonoskopii w Osrodku Chirurgii Ma艂oinwazyjnej i Endoskopowej we Wroc艂awiu przy ul.Rajskiej 73. Sama obs艂uga nie jest z艂a ale reszta hmmm....traumatyczne doswiadczenie:( Mia艂em skierowanie z Medicover-u takze by艂em tam prywatnie i c贸z ? no w艂asnie nic...standardowo kroplowka aby nawodnic organizm po Fortransie nastepnie dwa preparaty jeden znieczulajacy a drogi o wlasciwosciach ...no wlasnie wirowalo wszystko:) Pozniej zacze艂a sie jazda. Jedno wiem nigdy tam nie wroce na tego typu badanie !!! Oczywiscie gdyby ktos chcia艂 moze doplacic ok.400 z艂. za anestezjologa i wtedy bedzie spa艂 smacznie i nic nie poczuje. Polecam klinike E.M.C. na os.Pilczyce we wrocku mialem tam w/w badanie na fundusz w pelnym znieczuleniu i nic nie czulem a obsluga na bardzo dobrym poziomie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Bardzo nie polecam tego miejsca. Mia艂am kolonoskopi臋, wykupi艂am dodatkowo kr贸tka narkoz臋. Kiedy si臋 z niej wybudzi艂am by艂am sama w pustej sali, kropl贸wka by艂a pusta, a ja musia艂am wo艂a膰 przypadkow膮 osob臋 z korytarza, aby poprosi艂a kogo艣, kto wyjmie mi wenflon. W ca艂ej klinice cuchnie papierochami! Na wyniki wycink贸w zamiast 3 tyg., czeka艂am 5,a dodzwonienie si臋 tam graniczy z cudem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach