Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelma

Plamienia w środku cyklu.

Polecane posty

Gość nelma

Witam, mam pewien problem. Otóż od jakiegoś tygodnia mam brązowe plamienia. Do tej pory moje cykle były regularne i trwały 25-26 dni, jednak ostatni okres spóźnił mi się aż o tydzień (tak więc cykl trwał 32 dni). Miesiączkę dostałam dokładnie 1 marca i trwała jak zwykle 5-6 dni. Dziś jest 21 marca, a ja od tygodnia mam te plamienia (myślałam, że mogą to być plamienia okołoowulacyjne, ale chyba trwają za długo). Nigdy wcześniej się to nie zdarzało. Na początku plamienia były bardzo skąpe (po kilka brązowych kropel w ciągu dnia), w poniedziałek była to już żywa krew, a potem znów brązowa, tylko w nieco większej ilości niż na początku. Dodam jeszcze, że od kilku miesięcy staram się o dziecko. Wybieram się do lekarza (wiem, że to niezbędne), ale niestety na termin muszę jeszcze trochę poczekać. Bardzo proszę o pomoc. Dziękuję.

Ja plamiłam potem krwawiłam- wszystko trwało około 10 dn - okazalo sie ze byłam w ciąży (poczatki) i poroniłam Warto odwiedzic lekarza

Gość nelma
:(( w takim razie chyba jutro będę szukać przychodni, która mnie przyjmie z marszu. Alayka, jak się dowiedziałaś, że to było poronienie?

Gość nelma
Może ktoś jeszcze miał taki przypadek? :(

Gość kaśka z małą córcią
ja miałam takie plamienia w środku cylku ginekolog powiedział, że tabletki antykonecpcyjne były żle dobrane i zmienił je na inne ale koleżanka tę miała takie plamienia po tabletkach odchudzających (jakieś chińskie brała z lewego żródła)

Gość kaśka z małą córcią
przyczyn może być wiele, lepiej niech lekarz Cię zbada ale nie martw się na zapas

Gość nelma
Ja nie biorę żadnych tabletek, więc u mnie to odpada :(

Gość nelma
Planuje wybrać się dziś, mam nadzieje, że zostanę przyjęta.

Gość kaśka z małą córcią
idż jak najszybciej

Gość nelma
Byłam dziś u gina. W zasadzie to nie wiem nadal co mi jest :/ Lekarka przyjęła, że 19 marca (dzień, w którym puściła mi się żywa krew) był 1 dniem kolejnej miesiączki. Dostałam skierowanie na USG, które mam wykonać po ustaniu krwawienia. Mówiła też coś o łyżeczkowaniu macicy ;( ale na razie jeszcze nie... Mam mieszane uczucia...