Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwytarozpaczona

boze wyc mi sie hce mam rachonek 160 zł

Polecane posty

Gość rozwytarozpaczona

nadzwonilam 67zł +abonamnent za internet i telefon i za uslugi dodatkowe (internet 59,00 telefon 34,00 uslugi dodatkowe 10 zł) zuzylam godzin na stacjonarne w telekomunikacji polskiej nie mam pieniedzy a dzwonie duzo zna ktos jakies sposoby na pbnizenie kosztow niech ktos mnie pocieszy lada momment przyjdzie mi wezanie do zaplaty hyba sie rozwyje

Gość ertyukil
hyba, hce? szkołę jakąś masz?

Gość rozwytarozpaczona
ile razy bede musiala wziac do buzi bym te 160 zarobila? wie ktoś?

Gość rozwytarozpaczona
ale ja jeszcze dzwonilam do boczka cioci bogusi hojecki i aluski niespozdziwalam sie takiego rachonku a jeszcze wczoraj w zdrapki tylko 30 zl przegralam nie mam gosza przy dupie z kad ja wezme ??? kasiore?????

Gość ewrwerwer
ja mam 2600 za gaz, i dochody 1700 na 2 osoby....

Gość rozwytazrozpaczona
matko boska od 1 marca nadzwonilam juz 74 czyli tera bedzie 180 nie mam pieniedzy

Gość rozwytazrozpaczona
ale przecierz szybko musze do hojecki dzwunic co zrobic wladzia tez prosila zybym babci zadzwonilala i do boczusia musze a do cioci bogusi to koniecznie zapytam sie co na obiad miala

Gość ffffffffffffffffhdh
durna pusta szmata

Gość rozwytazrozpaczona
sluchajcie ciocia bogusia miala dzisaj na obiad barszczyk czerwony i dewolaje ;) babcia dala mi 10 zl zadzwonilismy jeszcze do wladzi ale wladzia ino o swoich problemach opowiado ;))

Gość proekozielona
160 PLN ? to sie ciesz ja mam miesiecznie na okolo 360 i nigdzie prawie nie dzwonie, mam wysoki abonament 200 PLN :( juz sie nie dam tak zrobić.

Gość rozwytazrozpaczona
tak tylko ze aj mam abonament 34,00 bez darmowych minut reszta to rozmowy bo intenret 59 a babcia daje mi 30 zł ja nie pracuje s kad mam wziasc?

Gość rozwytazrozpaczona
z reszta w telekomuniakcji polskiej najwyzszy abonament to 81,00 (2 lata) 90,74(czas nieokreslony to nie mozesz miec 200

Gość rozwytazrozpaczona
jutro maja mi zablokowac rozmowy wychodzace jak nie zzaplace rachonku za luty 156,40 a ja nie mam skad wziasc a musze zadzwonic przynajmniej do cioci bogusi

Gość rozwytazrozpaczona
co rozbi przeciez na poczatku kwietnia przyjdzie kolejne 160 mam za luty 160 i za marzec 160 skąd wzisasc pieniadze?

Gość rozwytazrozpaczona
przypomne ze mam stacjonarny telefon w telekomunikacji polskiej co zrobic waszym zdaniem??/

ja kiedys mialam rachunek telefoniczny na 800 zl i przezylam ;) a teraz mam srednio po 120 i w sieci play , nie wiem w jakiej masz sieci ale kiedsy nie zapalcilam u nich 3 rachunkow pod rzad i wezwania nie mialam , moj chlopak nie zaplacil w orangr przez ponad pol roku , zablokowali mu tez wychodzace ale spoko , mozna sie dogadac , rozkladaja na raty

Gość Ciocia dobra rada xx
Przezyjesz? Nie masz pieniedzy - nie dzwon.

Gość rozwytazrozpaczona
ALE I TAK MUSZE BEZ ROZMOW TE 94,00 ZAPLACIC BO INTERNET+TELEFON STACJONARNY BO KOMURKI NIE MAM ALE JA MUSZE DZWONIC BYNAJMNIEJ DO CIOCI BOGUSI LUDZIE POMUZCIE ZO ZROBIC???