Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech......................

Bardzo proszę o odpowiedź

Polecane posty

Jak wiadomo mam manię loków. Szczególnie czarnych i rudych ale podchodząc poważnie do tematu: - ile trzeba zarabiać - jaki mieć zawód ( stanowisko h pracy, pracownik szeregowy czy raczej kierownik) By mieć za żonę kobietę o wyglądzie podobnym do.... http://data.whicdn.com/images/3075592/tumblr_l3zzr8Yzbd1qbyi3no1_500_large.jpg?1279592324 Mówimy o ładnej kobiecie w wieku 25 - 35 lat Ładniejszej niż http://m.onet.pl/_m/1d7ac963717ba023c8bb18cdc9b52433,62,37.jpg Idełem by było coś w tym stylu: http://4.bp.blogspot.com/-lFCIfRnn7jQ/TYmqc2clBHI/AAAAAAAAAC0/-6RB5lIL0v8/s1600/beautiful%252B-short-curly-hairstyles-pictures2.jpg http://0.tqn.com/d/beauty/1/0/7/z/Annalynne_mccord_4.jpg http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/11798129.bmp Po prostu loki i ładna kobieta. żeby nie musiała co dzień szpachli używać tyle że rano bym jej nie poznał. Rozmiar piersi < c Waga > 40 < 70kg Wzrost mówicie że musi być niższa ja mam 178. Wykształcenie wyższe. Najlepiej nauczycielka, chemiczka, biolozka, ochrona srodowiska, informatyka, architektura. Coś w tym stylu żeby się dogadać szło. Wiem ze bardzo sprecyzowane ale po prostu chcę znać swoje szanse. Powoli i tak szykuję się do starokawalerstwa.

maruda, jakie ty masz kolego wymagania phiiii a gdzie żeby mnie kochała i była wierna ???

Kochanieńki tylko biuro matrymonialne ci pomoże! Tam takich lasek to na pęczki! Wybierać i przebierać możesz :) Porzuć myśli o tak paskudnej roli jak " stary kawaler-stary koń "!!!! Tam szansę ma każdy:):D

Gość miotanina losu
człowieku, myslisz ze tylko faceci z wypchanymi portfelami maja piekne kobiety? poza tym te twoje ideały, jak sie lepiej przyjrzeć, to wytapetowane, że aż szkoda gadać. moze popracuj po prostu nad swoim zachowaniem - takim podejsciem do kobiety na pewno jej nie zachęcisz do siebie.

śmieszne te wymagania:D chcesz się budzić co rano ze świadomością że te śliczna(?) dziewczyna obok jest z tobą dla dużego portfela? gardziłbym i nią i sobą.

A skąd wiesz czy miałbyś szanse czy nie, skoro ci brakło odwagi żeby zagadać? Nigdy w ten sposób się nie dowiesz.:(

Czemu?? Tzn jeśli bierzesz pod uwagę fakt że nie zagaduje. Nie podrywam pań w sklepie. itd... to masz racje. I nie starał bym się zbytnio.. tzn zaangażował bym się ale nie chciał bym by wiedziała. Oj bo ja uważam że zawsze znajdzie się lepszy facet. Bogatszy, majacy wiecej czasu lepszą pracę itd. I że to kobieta powinna przywiązać mnie do swojej nogi. Powidzieć że chciala by ze mną być.. Masz racje dupa nie facet.

Chcę ocenić swoje realne szanse na bycie z atrakcyjną kobieta posiadającą loki i małe piersi. Bo jak już wspomniałem uważam takie za cud świata i że nie mam u nich szans. Chyba chciałbym żeby taka się odezwała powiedziałą 5 tyś stanowisko kierownicze, własne m4 najlepiej dom. Dobre relacje z rodzicami. Żeby dziećmi się zajeli. no i nie wiem co tam jeszcze wtedy dałbym sobie spokój. Został kawalerem przeznaczył czas na hm............. czytanie.

Nie platonicznie tylko jak się zakochuję chce dla niej najlepiej. Co wiąże się z trzymaniem w złotej klatce. Troszczeniem żeby sobie nóżki nie złamała. Czesto już przez tą troskę kobiety mają dość. No a z tego wychodzi jeszcze żę uważam że stać ja na lepszego faceta. Jak już pisałem lepiej zarabiajacego majacego wiecej czasu itd itd. W zwiazku z tym stoję sobie tak zboku aż mi jak zawsze powie nudny jesteś. Trzymasz mnie w złotej klatce duszę się. No i tak to jest. + uważanie kobiet z loczkami za te które szczególnie mogą mieć każdego faceta w związku z tym na starcie nie próbuję

Gość Mam taka kolezanke. 32 lata,
dziewica, kobieca, skonczyla studia nie powiem jakie, pracuje nie powiem gdzie, ma 170cm. Ile wazy nie wiem, ale jest szczupla :) Bardzo ladna z twarzy. Zeby ja zdobyc trzeba: miec dlugie wlosy zielone oczy spiczasty podbrodek byc muskularnym byc artysta byc romantycznym lubic mange

Gość Mam taka kolezanke. 32 lata,
A przepraszam. Ona ma jeszcze 30, a loki ma kasztanowe

miec dlugie wlosy zielone oczy spiczasty podbrodek ( z dziorka sie liczy ?? ) byc romantykiem Reszty nie spełniam. A to że dziewica to kosmos :) w sensie pozytywnym :) Jak by do tych loczkow dodać dziewicę to mi zostanie może z kilkaset kobiet w polsce :(

jak już wyżej ci wspomniano, kobiety przyciąga coś więcej niż portfel. szczytem ambicji jest dla ciebie akceptowanie pijawki u boku? ładny wygląd minie. weź też poprawkę na tę prostą regułę: ludzie często szukają podobieństw (np wizualnych) nie chce cię oceniać, ale kojarzysz mi się z człowiekiem nieatrakcyjnym (zakompleksionym na tym punkcie) który próbuje nadrobić prestiżem dobrej pracy i zarobków. samo myślenie nie jest złe, rzecz w tym że taka ciapowatość (takie budzisz we mnie wrażenie) rzadko idzie w parze z umiejętnością kierowania ludźmi. kobiety przyciągają mocne osobowości, ludzie emanujący pewnością (nie mylić z pyszałkowatością) siebie etc.

szczytem ambicji jest dla ciebie akceptowanie pijawki u boku? Nie po prostu chcę być świadomy potrzeb kobiety. Zważywszy że uważam taki wyglad za idealny chcę mniej wiecej wiedzieć ładny wygląd minie. weź też poprawkę na tę prostą regułę: ludzie często szukają podobieństw (np wizualnych) Na ten temat pisalem jak byłem bardzo zakochany. Nie miała loczków. Że to nie ważne itd itd. Była dla mnie najpiekniejsza kobietą na ziemi. Ona uważała że wyglad jest wazny ze kazy zwraca na niego uwagę. Ja zwracam tylko na loczki i żeby piersi nie były do pasa. Facetów odrzucających grube kobiety gnoicie. Dla mnie może być gruba. nie chce cię oceniać, ale kojarzysz mi się z człowiekiem nieatrakcyjnym (zakompleksionym na tym punkcie) Zakompleksionym tak nieatrakcyjnym............ zdarza mi sie słyszeć odwrotnie ale ja zakompleksiony który próbuje nadrobić prestiżem dobrej pracy i zarobków. Jak widzisz chciałem usłyszeć oczekiwania takiej kobiety więc nie mam rewelacyjnej pracy i zarobków

jeśli nie czujesz się odpychający to dlaczego nie popracujesz nad pewnością siebie? same będą do ciebie lgnąc.