Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo smutna dziewoja

Moja koleżanka to największa szczęściara..

Polecane posty

Umarła kila tygodni temu, w nocy :O w śnie.. Zatruła się czadem :O kładąc się spać nie wiedziała że już nie wstanie.. Też tak chce :O czemu ja mam tego pecha i muszę żyć?

Nie mów tak, iie lepiej próbować naprawdę zmienić coś w swoim życiu zamiast ciągle na nie narzekać ? Tylko nie pisz, że cały czas to robisz ale nic z tego nie wychodzi...

Sorka za błędy

Prawda, już nie próbuje zmienić swojego życia.. Ja chciałam tylko umrzeć.. Myślę że żadna zmiana mi nie pomoże, życie do niczego nie prowadzi, przynajmiej taki bez sensu żywot jak mój.. Amen

Gość dgyuioaf
opisz to twoje niby nieudane i bezsensowne zycie

Gość efkfro
a ile miala lat? to pomysl ze ona miala pragnienie zycia takie jak Ty smierci...

Wiesz, miałam kiedyś taki sam tok myślenia jak Ty i do niczego dobrego mnie to nie doprowadziło, wręcz przeciwnie, było ze mną coraz gorzej. Ale kiedyś natknęłam się na jakiś artykuł o pozytywnym myśleniu i o "sekrecie" i postanowiłam zmienić swoje myślenie, nastawić się bardziej optymistycznie do świata. Nie powiem, że to sprawiło, że zostałam cudownie ozdrowiona i całe moje życie się odmieniło bo tak nie jest. Ale od tamtej pory kiedy to stosuje, polepszył się mój stan i spotkało mnie wiele dobrych rzeczy no i zniknęły myśli samobójcze. Zawsze to jakaś poprawa prawda ? Jeśli chcesz, to poczytaj o tym, mam nadzieję, że i Tobie pomoże chociaż trochę.

Nie ma najmniejszego sensu.. Już nie chodzi o to że jestem jakaś brzydka czy biedna, ja po prostu nie wiedzę sensu żyć.. I nigdy go nie znajdę bo nic nie jest W stanie mnie uszczęśliwić.. Ahh

Właściwie to cała jej rodzina zginęła oprócz ojca bo go akurat w domu nie było. Miała 16 lat tyle co ja.. Kurcze też chce dziś zasnąć i się nie obudzić :O codziennie mam taka myśl by się rano nie obudzić.. A tu dupa budze się codziennie ... :(

Właściwie to cała jej rodzina zginęła oprócz ojca bo go akurat w domu nie było. Miała 16 lat tyle co ja.. Kurcze też chce dziś zasnąć i się nie obudzić :O codziennie mam taka myśl by się rano nie obudzić.. A tu dupa budze się codziennie ... :(

Gość efkfro
w twoim wieku bylam identyczna niedlugo to sie zmieni, to najciezszy okres

Gość rozumiem cię
mnie mogłaby uszczęśliwić tylko wszechwiedza. reszta rzeczy takich jak miłość kasa władza rozwój technologiczny to wszystko marne i błache sprawy

Gość wszechwiedzo
pierwszym BŁAHYM krokiem do poznania wszechrzeczy może być wgląd do słownika ortograficznego ;)

Gość masz racje WSZECHWIEDZO
błach błach błach uciekaj;) jak zauwazylas moja wiedza jest ograniczona i to mnie smuci.

Gość zxczxcggg
co Ty wogole pierdolisz zjebana gowniaro !!! zyc Ci sie nie chce - szczyl jebany co jeszcze nic w zyciu nie widzial !!!

Ty jesteś zjebana, skoro mówię że mi się nie chce żyć, to znaczy że mam dosyć wszystkiego :O . Piszesz o jakiś problemach które mnie jeszcze niby nie spotkały, napisz proszę co to za problemy..