Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaqwert

czy to zapalenie pecherza czy grzybica pochwy?:((

Polecane posty

Gość zaniepokojonaqwert

hej, po stosunku z chłopakiem na drugi dzień miałam parcie na mocz, strasznie mnie bolało przy oddawaniu moczu, piekła i swędziała pochwa. Następnego dnia to samo, na dodatek gdy przy końcowym oddawaniu moczu pojawiła się krew. następnego dnia wszystko zanikło i pozostał ból jak na miesiączkę, dodam że okres miałam 2 tyg temu:( któraś z was tak miała??

Gość zaniepokojonaqwert
ej dziewczyny? pomożecie?

Gość koko2202
ja tak mialam.. i mam znowu... u mnie to bylo zapalenie jajnika i cewki moczowej.. sikalam czerwonym moczem... i prawy jajnik bolal jak na okres... ale mocniej

Gość koko2202
teraz np mam grzybice. objawy to swedzenie i bialy nalot ... dbam o higiene, myje sie. uzylam codziennie chusteczek... a problemy nadal

Gość zaniepokojonaqwert
u mnie niewielka ilość była tej krwi, kurde nie wiem co robić, bo matka załatwiła mi lek uroFuraginum a od wczoraj ciągle boli mnie podbrzusze.

Gość koko2202
tez mialam ten lek. pomogl. nie od razu ale pomogl. o ile dobrze kojarze zazywa sie go z miesiac???

Gość koko2202
idz lepiej do gin... wiem jaki to bol.. a nieleczone zapalenie moga miec zle konsekwencje..

Gość zaniepokojonaqwert
jeżeli się nie myle to do tygodnia. tak zrobię i pójdę. Dzięki za radę :*

Gość koko2202
ja bralam na pewno cale opakowanie , cos kolo miesiaca... moze inna troche nazwa tego leku.. nie pamietam juz, ale mysle ze to zapalenie jakies

Nie ryzykuj leczenia na własną rękę idź do ginekologa, zrób posiew, przebadaj partnera, zrób sobie też badanie moczu bo może tu też jest problem, pamiętaj o probiotykach np. lactovaginalu po leczeniu bo nigdy nie wyleczysz się z infekcji.

Gość agula8
jak parcie na mocz to raczej zapalenie pęcherza-wazne żeby po stosunku się wysikać i wziąść prysznic, przy wracających problemach można tez założyć lactovaginal na noc. A co do leków na zapalenie pęcherza to u mnie dobrze działa urofuraginum i cos z żurawiną.

Gość Legpain
wygląda to na problemy z pęcherzem. myślę że warto z tym iść do lekarza zanim sie nie zaostrza objawy. na wszelki wypadek jeśli to infekcja intymna można zastosować provag z pałeczkami kwasu mlekowego, pomaga przy problemach z układem moczowo-płciowym.

Gość morlen
A to Urofuraginum to jest to co w tv widziałam? To jest na problemy z zapaleniem pęcherza. Na pewno Ci nie zaszkodzi. Ale nie ma co urzywać teraz wszystkiego, gdybając sobie co jest dobre. Lepiej idź do lekarza i on Ci powie w czym jest problem.