Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezere

myslicie,ze on sobie cos zrobil?

Polecane posty

Gość dezere

znam faceta od miesiaca.raz sie spotkalismy.wiem tyle o nim ile sam opowiedzial-niewiadomo czy prawda wynajmuje pokoj w holandi i tam pracuje po urlopie w polsce wyjechal dzwonil kilkanascie razy dziennie.Wkurzalo mnie to bo nie moglam odbierac i to byl powod,ze sie posprzeczalismy Poza tym oki Wczoraj pisal iles razy,ze mam juz nie dzwonic-tyle,ze ja pierwsz a nigdy nie dzwonilam pisal w smsach,ze mam sie z nim nie kontaktowac po tym jak nie odbieralam tel a za chwile dzwonil i znowu pisal i dzwonil tak caly dzien Ja nie odbieralam Dzisiaj od rana smsy z zapytaniem o ktorej bedziemy mogli porozmawiac,ze on prosi o minutke rozmowy nic nie odpisuje koles dalej pisze,sms po smsie w koncu odpisalam-dostosowalam sie do twojej prosby i nie kontaktuje sie z Toba a ten,ze musi mi cos powiedziec waznego ja to napisz on,ze nie da sie tego napisac i dzwonil kilkanascie razy ja nie odebralam a ten pisze-odbierz blagam,zrobilem cos glupiego i mam tylko kilka minut zycia nie odebralam a ten juz nie dzwonil myslicie,ze cos sobie zrobil?

Mogłaś odebrać. az taka jestes zajęta ze nie masz minuty czasu? co z Ciebie za przyjaciółka???

Gość niiesamowiite
Myślę, że wszystko u niego dobrze, jestem niemalże pewna bo sama przechodziłam przez coś takiego ... :) Nie zamartwiaj się i lepiej olej kolesia... widać nie ma własnego życia ... będzie Ci z nim źle .

Gość clown and balloons_
no cóż pewnie już nie żyje, nad czym tu jeszcze debatować ? temat zamknięty

Gość dezere
kanada nie odbieralam bo on dzwonil kilkanascie razy dziennie w ciagu godziny po kilka razy a ja pracowalam wczoraj napisal,ze prawie mnie znienawidzil wlasnie za to,ze nie odbieralam ale tlumaczylam mu,ze w pracy nie moge a ten zaraz sms za ile mozesz i tak przez caly dzien jak pracowalam:O

Gość fkghskghokgh
dzisiaj pierwszy dzień wiosny każdy najebany chodzi pewnie to miał na myśli

Gość dezere
ze sie najebal? ale to w dzien bylo rano

Gość Pozbyć się nerwów
nie wierze w tą historyjkę A jeśli to prawda, to nie ty jesteś winna że sobie coś zrobił natrętne telefony każdego by wnerwiły

Gość fkghskghokgh
ja od 8-11 ostro chlałem także może on też, a takim się naprawdę nie przejmuj, gorzej by było jakby nic nie napisał i nie odbierał; tacy co dużo szczekają to nie gryzą

Gość Pozbyć się nerwów
on zachowuje się jak dziecko :O pewnie chce żebyś miała wyrzuty sumienia ze nie odbierałaś i teraz nie dzwoni a jutro znowu zadzwoni

Gość dezere
pozbyc sie nerwow-ale to jest prawdziwa historia od tamtego ostatniego smsa on sie juz nie odezwal a bylo kilka minut po 9tej najpierw poczulam ulge jak godzine telefon milczal ale teraz sie martwie chociaz mysle,ze chyba nic sobie nie zrobil z powodu nieodbieranych telefonow

Gość Pozbyć się nerwów
A co ty mu wieczne oddanie obiecywałaś?????????

Gość dezere
pozbyc sie nerwow-nie dzwoni od rana wiec pewnie jutro tez nie zadzwoni powiem wam,ze jestem zszokowana cala sytuacja:O On ma 34lata

Gość Pozbyć się nerwów
to jakiś wariat jak z powodu telefonu sie zabił :O

Gość nic sobie nie zrobil
chcial cie zaszantazowac w szczeniacki sposob. a tak z innej beczki: czy on przypadkiem nie ma imienia na A?

Gość Pozbyć się nerwów
przecież to nie twój mąż nic mu nie zrobiłaś nie miej wyrzutów przez niego sam sobie to zrobił ale wątpię że coś sobie zrobił

Gość dezere
ja mu nic nie obiecywalam znamy sie miesiac tzn tyle on dzwoni' raz sie spotkalismy w kinie i bylo oki ale to wymuszanie,taki nacisk psychiczny zebym odbierala skutecznie mnie do niego zniechecil nawet jak poszlam na 2 godziny z kolezanaka to dzwonil iles razy-nie odbieralam i iles smsow czy wszystko oki:O a mowilam,ze nie lubie jak mi ktos przeszkadza jak jestem na ploteczkach z przyjaciolka przeciez nie bede z nim wisiala na telefonie jak sie z nia umowilam na pogaduchy

Gość dezere
niby ma imie na S ale na poczatku przedstawiil sie jako pawel ale pozniej sprostowal,ze tak mowia na niego wszyscy ale ma inne imie

Gość dezere
tez mam nadzieje,ze nic sobie nie zrobil:O troche glupie to by bylo z jego strony

Gość fkghskghokgh
debil, pacan, psychol, idiota, trzymaj się od niego z daleka, wróżę mu psychiatryk

Gość Pozbyć się nerwów
idź spadź i nie zadręczaj się

Gość dezere
oki to sie klade dzieki za wsparcie:) napisze jak bedzie cos nowego dobranoc

Gość dezere
Nie uwierzycie on dzisiaj zadzwonil jak gdyby nigdy nic i mowi,ze byl od wczoraj w szpitalu bo mial wysoka temperature i dostawal zasy=trzyki na zbicie i jeszcze dodal-ze milo mu ze sie martwilam:O

Gość o qrwa,qrwa
nie wierzę:Oco za psychol