Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whmnie

dlaczego ona robila mu takie zdjecia?????

Polecane posty

Gość whmnie

Mam sasiadke, ktora zyje w jednym domu ze swoim ex mezem. On ma problemy alkocholowe, czesto przewraca sie w domu. Ostatnio zlamal reke i ma ja w gipsie. Dzis sie przewrocil w domu i ona zawolala mnie, zebym pomogla jej go podniesc. Lezal na podlodze w lazience bez majtek, majtki na podlodze obok niego cale zasrane, podloga zasrana sraczka i on tak leazl. A ona poszla po aparat i robila mu zdjecia jak tak lezy na tej podlodze obsrany. Potem robila zdjecia lozka na ktorym tez byla sraczka. Po co jej takie zdjecia, myslicie ze chce go gdzies zamknac w zakladzie???

Gość whmnie
jak myslicie?

Gość lady lady3 4
własnie dokladnie tak,ubezwalsnowolnienie

Gość uczyli mnie
że człowiek robi pod siebie jak jest w stadium agonalnym, sprawdź czy on jeszcze żyje. Może ta kobieta go pobiła, słyszałaś coś?

Gość jag alskar dig
pewnie myśli że ma to działanie wychowawcze i kiedy pokaże mu te foty jak będzie trzeźwy to gość przemyśli swój problem i ze wstydu będzie chciał go przezwyciężyć 🖐️

Gość whmnie
Ale on ma 70 lat i problemy alkocholowe, czesto sie kloca i on ja wysywa od roznych. Wiem, ze ona potem zadzwonila po pogotowie i go zabrali ale on tak sra pod siebie juz ie pierwszy raz a teraz jak ma zlamana reke to poprostu przewraca sie w domu jak chodzi. Czyli myslicie, ze chce go ubezwlasnowolnic, by zamknac go w jakims zakladzie?

Gość lady lady3 4
zdjecia sa dowodem ,a dowody sa swiadectwem czegos..

Gość g8idea
robi zdjecia by miec jakis DOWÓD a dowody zwykle potrzebne są w sądzie, więc być moze planuje cos takiego dodatkowo Ciebie zawołała, wiec przygotuj sie na ewentualne wezwanie na te sprawe w roli swiadka :)

Gość g8idea
zreszta co sie kobiecie dziwic skoro to ex mąż, to chyba zajebisty nie był, wiec ciezko sie dziwic, zeby miala ochote alkoholikowi który ją wyzywa, dupe na starość podcierać i gówno wąchać tez bym sie próbowała pozbyc go jakos :P

Gość alkoholicy to podludzie
masakra na co ida nasze podatki! widziałam faceta jak srał w gacie w metrze i nogawką mu leciało! wszystko zasrane, ja od tego smrodu o mało sie nie zrzygałam :O :O a Ty jak zareagowałas? weszłaś w taki smród? to musiał być okropny widok! biedna kobieta musi po nim sprzątać :O jak ja wspołczuje wszystkim którzy mają coś wspolnego z alkoholikami!

Gość XDLOL!!!!!!!KURAWA!!!!!!!!LOL!
ja pierdole, kulam sie ze smiechu jak to czytam xD

Gość whmnie
no weszlam faktycznie cuchnelo niemilosiernie ale mialam jej nie pomoc go podniesc? ja nie chce nigdzie w sadzie zeznawac, nie wiem czy on byl zlym mezem czy dobrym ale jeszcze miesiac temu latal po osiedlu i byl krzepki a teraz ona chce go gdzies zamknac, raczej nie chcialabym zeznawac przeciwko niemu i przychylic sie do jego ubezwlasnowolnienia.

ja bym jeszcze go tym gownem calego obsmarowala i dopiero porobila zdjecia

Gość whmnie
w zasadzie to liczę na to,że on odejdzie od niej i zwiąże sie ze mną, jak tak leżał na podłodze to zauważyłam, że ma przyrodzenie niemiłosiernych rozmiarów...na majtkach miał zaschnietą sperme więc zakładam że jeszcze jest sprawny, ponadto ma wysoką rentę.

hahahahahhahahahahaa

Gość whmnie
nie ma sie co śmiać, mam 58lat i lepszego już nie znajde... a ona sie chetnie go pozbędzie, tak mysle

ja wiem ze ty chetnie owalilabys mu galeczke amial brudna do gownienka

Gość whmnie
ale zboczona szmata idz stad dziecko

Gość to jak to w koncu jest
z dowodami typu zdjęcia itp zebranymi?