Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem co robic:((

moj facet pali duzo trawki co mam robic?

Polecane posty

moj facet jest uzalezniony od trawy ale sie nie przyznaje ze to uzaleznienie twierdzi ze pali bo lubi najbardzoej przeszkadza mi to ze jak nie zapali to chodzi zly odbija sie to namnie i na naszym dziecku a jak zalai to wtedy widzi mnie i dzieko tedy mily nie krzyczy nic mu nie przeszkadza.co mam zrobic by to zmienic? straszenie ze odejde nie pomaga a kocham go i chce znim byc.czy ktos tez ma taki problem??

Gość facet z problemem
jak dobrze , że chociaż pytajniki znasz, a kropki i przecinki to zbędne pierdoły.

wes czlowieku jestes pusty nie wcinaj w w moj temat!!!!

Gość prosta speawa
nie strasz ze odejdziesz tylko odejdz

ale nie potrafie juz raz odeszla nie bylismy razem rok ale nie potrafilam zyc bez niego siedzialam domu nic nie mialo dlamnie sesu ja go kocham chce jakos to zmienic zeby przestalo to byc dlaniego wazne albo zeby przestal palic

Gość facet z problemem
to miało być: "weś"? jesteś pełna pomysłów ale czasem nie są dobre. :)

Myślałam, że to przechodzi z wiekiem. Mój też często palił w okresie studiów... a nawet bardzo często i dużo ... nie nazwałabym tego uzależnieniem, bo jakoś się znudziło z czasem, chyba sobie uświadomił że to do końca też nie jest dobre... ostatni blant zapalony w moje urodziny (8 miesięcy temu, okazjonalnie) wiem że nie kupuje, szkoda kasy po prostu którą odkładamy aktualnie... pogadaj z nim ... pewnie rozmowa to najlepsze co możesz zrobić dla niego i dla siebie. Spokojnie bez nerwów, nie rób zakazów, nie wypominaj ... Nie lepiej zamiast tych 30 zł na wora wydać na jakąś zabawkę dla maluszka?

spierdalaj cymbale!!

do faceta z problemem...

Gość facet z problemem
a teraz przyszła druga, która ma za dużo kropek, bieu pozycz kropek Autorce,dołoże od siebie i będzie szło ten słowotok czytać prosię: .......................................................................................................................................................................... ..... ..... ... ... .. .. . . .. ... .. . .. ... jak zabraknie, dołożę.

ja mu nie zabraniam palic rozmawialam znim nie mowie mu masz nie palic tyle prosze go nie pal tyle zmien to masz dziecko rodzine ale on lubli palic kilka blantow dziennie jak tylko sie obudzi mysli aby zapalic to uzaleznienie juz jest.najgorsze jest to ze jak nie ma co zapalic lub jeszcze nie palil do chodzi zly czepia sie a to sie odbija namnie i na dziecku a jak zapali to juz zapomina ze byl zly i sie podlizuje donas.

Gość srutututukilodrutu
tesz tak mialam i nie bylo to fajne przechodzilam katusze bo on palil a ja mówilam nie pal a on nie chcial nie palic bo mowil zepalenie to jego sprawa a ja zemoja i dziecka bo dziecko tesz pali jak on pali i palimy i jestesmy upaleni i jest bosko i piiiiiiiiiissssss

Oooo! To wy bogate ludziska tyle piniondzorów z dymem puszczać!!! Kilka blantów dziennie? Ooooo Pozwól mu palić, nie zabraniaj.Jak mu zryje beret to będzie cacuśny:):)

No mojego wlasnie zamkneli za posiadanie duzej ilosci niewiem,jak to sie dla niego zakonczy wstepnie ma 2 tyg a potem zobaczymy

Gość 12tydzcizy mam
z wiekiem mu przejdzie potem juz to nie bawi....

Jednemu przechodzi drugiemu nie. Ja znam takich którzy byli fajnymi facetami a teraz to nawet nie ma o czym porozmawiać, mają tak zrypane berety!

No niewiem czy to zwiekiem przechodzi moj ma 38 i nie zamierza przestawac, no teraz to bedzie przymusowy odwyk....

Gość a ja mam pomyłs!
ja bym paliła z nim:D z resztą tak robie z moim :D

a ja mam pomyłs! To jak będzie pierwszy pokos trawy na osiedlu to ci podeśle . Taniej będzie:):)

Gość monarowiec.....
Usuń narkomana ze swojego życia. Nadużywanie trawki zawsze prowadzi do dwubiegunówki. To bardzo uciążliwa choroba i niebezpieczna dla otoczenia ćpuna.

Gość karolciaoko
wiem z doświadczenia iż jeśli facet sam nie postanowi że koniec z tym to nie rzuci tego mimo zakazów i rozłąki :) mojej siostry facet więcej pali i innego gówna bierze niż z początku związku i w nosie ma to co do niego mówi. Prędzej on ją zostawi niż ona jego, ale nie da jej się do rozumu przemówić. Sama wiem z doświadczenia iż używki zmieniają ludzi.... mój eks po 5 latach bycia ze mną i zaręczynach odszedł.... potem przez pol roku utrzymywalismy kontakt, niby chcial naprawic wszystko ale jak co do czego doszlo urwal kontakt.... nowe szemrane towarzystwo poznal i tak mu lepiej wiec droga wolna, nikogo na sile nie bede trzymala. Przez ponad pol roku walczylam o niego, ale on to wykorzystywal wiec koniec. Nikt nie bedzie sie mna bawil. Dosc ponizania :) i Tobie tez tak radze. Moze z czasem zauwazy iz sie nie starasz, olalas go wtedy byc moze zareaguje - jesli nie, czarno na bialym da Tobie dowod iz nie interesujesz go juz.

karolciaoko Dobrze się stało że już z nim nie jesteś, nie warto marnować swojego życia. Jak chce niech marnuje je sam!

To tez sie nazywa WSPÓŁUZALEŻNIENIE wiem bo sama to przechodze !!!!!!!

Ja na miejscu autorki tematu zabrałabym dziecko i odeszla albo jego bym pogoniła. To nieodpowiedzialny facet.

Gość ANIAAAAAASAAAAA
zmien go,nie ejst dodpowiedzialny za swoej czyny ,nie dorosl by byc meze ani ojcem ,a chlopakiem tak jak sie na to godzisz, zapal z nim i bedzioe cool

To tez zalezy od psychiki ja osobiscie nie pale, ale z tego co wiem to jestem osoba Wspoluzalezniona, i ciezko mi jest go zostawic on jest moim narkotykiem tak jak u kolezanki i w takiej sytuacji to tylko pomoze psycholog i terapia