Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek1980

pytanie do facetow bi kto tak ma

Polecane posty

Gość krzysiek1980

pod wplywem alkocholu obicagalem facetowi poznanemu na czacie zdarzylo mi sie tak dwa razy .Teraz mysle o tym chcialbym jeszcze wiecej sprobowac .Ogolnie mam kobiete lubie seks z nia .Nie czuje nic do facetow nie wchodzi w gre calowanie przytulanie itp tylko czysta zabawa seksulalna czy tak mieliscie chyba jestem powalony

Ja mam podobie lecz u mnie to juz standard moja kobieta ma kochanka ktory ja posówa tak jak i ja. Czesto nawet przy mnie ja rucha czy ona robi mu laske ale od pwenego czasu on również zapina mnie tak jak i robie mu laske. Przy nim nie moge ruchać jej bo jest zazdrosny ale on przy mnie rucha czasto kaze mi ubierać damskie ciuszki jak i nawet szpilki mi kupił i potem mnie w nich rucha, czesto nawet wraz z kobieta na spułe robimy mu loda i zapina raz mnie raz ja a na koniec klekamy przed nin a on stoi nad nami i sie spuszcza na nas.

Ja mam podobie lecz u mnie to juz standard moja kobieta ma kochanka ktory ja posówa tak jak i ja. Czesto nawet przy mnie ja rucha czy ona robi mu laske ale od pwenego czasu on również zapina mnie tak jak i robie mu laske. Przy nim nie moge ruchać jej bo jest zazdrosny ale on przy mnie rucha czasto kaze mi ubierać damskie ciuszki jak i nawet szpilki mi kupił i potem mnie w nich rucha, czesto nawet wraz z kobieta na spułe robimy mu loda i zapina raz mnie raz ja a na koniec klekamy przed nin a on stoi nad nami i sie spuszcza na nas.

Gość Onnnnnn
Ja nie bylem z facetem ale mogl bym spróbować czegos, Mógłbym strzepac jakiemus na poczatek

Gość o kurde mole
heh macie akcje hehe! mogło by byc ciekawie a co? jak laski moga to faceci też!

Gość ciekawy.
Kolega mi to kiedyś zrobił po pijaku. Zdziwiłem się, bo nie sądziłem, że to mnie to będzie kręcić, sam też spróbowałem. W jakiś sposób bardzo podniecające. Do proekozielona: marzy mi się taka konfiguracja, raz miałem możliwość i było cudnie.

Gość Koloessssssssssś
Ja też tak mam, tylko póki co niestety sam sobie dogadzam wibratorem. Oczywiście w damskich ciuszkach (sexy mini pończoszki i szpileczki) wtedy czuję sie jak suczka do wydymania ! Ale po orgazmie natychmiast mi przechodzi. I wracam do normalnego funkcjonowania. Dziewczyna nic o tym nie wie. I marzy mi się żeby mnie wydymał jakiś ogierek ale niestety nie mam na to odwagi póki co.

Gość pończoszek
też tak mam

Gość phi!
o kur*a! To chyba sie nazywa gejostwo.

Gość pończoszek
masz ochotę

Gość z wyklak
jestem biseksem i brzydze sie zdradą !!! miłem relacje z meżczyzną przed związkiem z moją obecna partnerka i ona wie o niej. jesteśmy razem szczęśliwi widzimy nasza przyszłośc razem bez miejsca na osoby trzecie.

Gość arpat
kiedyś obciągnąłem znajomemu i mi się to podobało. ruchania bym nie chciał ale obciąganko jest ok

Gość arpat
jeśli masz fajnego kutasa to czemu nie

Gość pończoszek
mam ochotę zrobić to z facetem jest fajny 16cm

Gość gośćxxl
A czy są jakieś agencje towarzyskie w których to kobieta ***** faceta? Może ktoś słyszał o czymś takim.

Gość gość
Nie, nie ma dedykowanych agencji, ale poszukaj na roksie albo odlotach, ogłaszają sie panny, które za dodatkową opłatą pukają facetów w tyłek straponem.

Gość gość
Znajdź shemale, czyli kobiete z penisem.

Gość Wrocek
Ja kilka razy obciąganiem ale mistrzostwem było jak o******alem trzem na raz

Gość gość
Ja jestem bi i moj kuzyn tez pare razy sobie obciagalismy. Bylo zaje... Ale sex z facetem mnie brzydzi bo nie ma tak atrakcyjnej d**y jak panna.