Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emelka

Ciuszki dla dziewczynki. Tanio

Polecane posty

Gość chyba nie... może tak :)
trochę drogo - w dobrych ciuchbudach za tyle kasy można kupić trzy razy więcej, a na części są jeszcze metki... ale sukieneczka śliczna :)

sukieneczki są nowe. a płaszczyki no ja wiem, że to używane, ale nowe były drogie, zasugerowałam się cenami z allegro, bo nie miałam pojęcia za ile wystawić :)

Wredniak, heloł;) Słodka jest ta różowa sukienka, na mojego Kaśka niestety za mała:( Fajny też ten biały płaszczyk:)

Gość chyba nie... może tak :)
w sumie ta w kwiatki jest bombowa, pomyślę :)

Hej Laura :) :D To Twoja Kasia już taka duża? ;) Moja te płaszczyki miała na sobie kilka razy na jesień, przyszła wiosna a tu małe! Nie wiem też kiedy mi tak dziecko urosło ;)

chyba nie, może tak - :) mam jeszcze kilka fajnych sukienek do sprzedania, matko wiecie jak mi szkoda, że ani razu ich nie założyła? przy następnym dziecku nie będe szaleć tak z ciuchami :P

Wredniak, ona nosi 74, a czasami to dobija już do 80;) Też nie wiem, kiedy tak urosła, ja też mam multum ciuszków, których nawet nie zdążyła założyć:) Masz może jakieś fajne sukienki, takie na Wielkanoc? Muszę jej coś kupić, bo w śpiochy jej przecież nie wystroję...

Laura co Ty mówisz, to moja czasem jeszcze nosi 74/80 ;) ile waży ta Twoja Kasia? :) Sukienkę na wielkanoc, mam fajną jeansową, śliczna jest, ale nie wiem, czy będzie dobra na Twoją małą, ile ma cm?

Ona waży 8300 g i ma 7,5 miesiąca, taka jakaś długa i rozciągnięta jest;) 74 nosi jak nic.

to moja ma ponad rok i nie wiem dokladnie ile wazy ale pewnie 9500g ;) ale dluga jest bo ma 82cm a ile Twoja ma? to nam dziewczyny rosną, a jeszcze niedawno rodziłyśmy ;)

Gość ładny ten plaszczyk
w kratke, szukam takiego dla corki, ale niestety nie nasz rozmiar