Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiceprezes wertep

Młode polskie matki w Anglii zwykle mają nadwagę lub są otyłe

Polecane posty

Gość wiceprezes wertep

I nie ma co tutaj zaprzeczać. Nie wiem czy w Polsce to samo, ale ich życie w UK to dziecko, domek + kawki i ciacha z koleżankami podczas gdy mąż w pracy. Ruszcie tyłki kobiety.

Gość alalalalalala)(((((alalalaala
ciekawe ze dopiero w Anglii zobaczyles na oczy matki . heheh...wymysl cos lepszego bo ta prowokacja jest mizerna:P

Gość malutka kropeczka.....
rozumiem, ze znasz to bo twoja zona wlasnie taka jest? Buhahahaha

Gość Może nie każda chce być
feministką i woli zająć się dzieckiem i domem. A to, że wygospodaruje sobie tak czas, że jeszcze na kawkę może skoczyć to już jej kobiece prawo!!!

Gość A w Polsce
niestety nawet, jeśli kobieta wolałaby nie pracować, zazwyczaj jest zmuszona ze względu na niskie polskie zarobki i musi pomagać finansowo mężowi.

Gość kjsbicndio
czy ja wiem, nie znam zadnej grubej Polki w Anglii

Gość alalalalalala)(((((alalalaala
ja znam grube matki ale to angielki .ich dzieci tez sa grube, bo mamusie pasa je gotowym syfem z icelandu :D ,lub zabieraja na pyszne obiadki do mc.donalds.

Gość numerowaaa
Wiadomo, ze jak ktos jest w ciazy to tyje i nie zrzuca tego zaraz po porodzie. Swoja droga, Polki nie musza narzekac na wage i nigdy nie widzialam otylej polskiej matki z dzieckiem. co cie obchodzi jak kto zyje, wez sie obejrz w lustrze zanim zaczniesz kogos oceniac

Gość merylkaaa
Kurde, no widzisz, ostatnio schudlam z rozmiaru 10 na rozmiar 8 i chcialabym troche przytyc, ale ty juz od razu domniemasz, ze jestem gruba? Skad takie przypuszczenia? U nas w rodzinie same szczuplaski, wiec z jakiej racji ja mialabym byc grubasem? Ja wlasnie chcialabym przytyc tak chociaz z 5 kg :)

Gość mieszkanka Londynu...
moim zdaniem duzo prawdy w tym stwierdzeniu jest niestety.

Tak samo mogę powiedzieć że starsze matki też są grube (bo są), a tylu wielkich matek Polek jak w Londynie to też w Polsce nie widywalam. Mają już duże dzieci a nadal tusza jest. A młode matki? To raczej rzadko wynika z ciąży a bardziej z stylu życia który sobie fundują.

Gość uhahahaax
A ty u gory to co? Pewnie gruba locha po ciąży? No nic dziwnego że tak się spienilas :) a to jest forum i można rozmawiać o czym się chce

Gość ja jestem stara matka w UK,
mam nadwage i nie mam czasu na kawe i ciasto bo wiekszosc czasu jestem w pracy :P

Gość matka pracujaca.....
mysle, ze to prawda. ja pracuje, ale 4 dni w jeden dzien w tygodniu bywam na playgroupach z dzieckiem. jest duzo polskich mam na nich, ktore nie pracuja, tylko zajmuja sie dziecmi. sa wieksze niz ja. mysle, ze siedzenie w domu i lodowka pod reka nie sprzyjaja chudnieciu po ciazy....

ja akurat w pracy jem o wiele wiecej niz siedzac w domu. po ciazy siedzialam w domu rowny rok i tak naprawde to zjechalam 4 kilogramy na minus. dlatego ze zajmujac dzieckiem i siedzac w domu nie chcialo mi sie wogole jesc. za to sama mysl o pracy sprawia ze staje sie glodna. 2 godziny w pracy a ja juz patrze kiedy bede mogla cos zjesc :P

Gość ... warto, nie warto...
Wertep, a co powiesz o facetach? Niedomytych, w brudnych koszulach, z zaloba pod nieobcietymi pazurami, smierdzacymi na odleglosc potem i niepranymi skarpetami. Brzuszyska wam rosna od piwska i siedzenia przed telewizorami, ale uwazacie sie za niewiadomoco, brudasy jedne.