Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna nie panna

BÓL MENSTRUACYJNY- co Wam pomaga w miarę szybko i jest bez recepty?

Polecane posty

Gość panna nie panna

Od dawana nie działa na mnie nospa Nurofen forte i Pyralgina zaczynają działać dopiero po 2 godzinach Jakie tabletki Wam pomagają a zarazem są bez recepty? Dodam że przewiduję okres w dniu własnego ślubu :( i muszę się przygotować Nie boję się że coś przemoknie, bo są tampony, nie martwie sie o brak nocy poślubnej bo odbijemy sobie później, ale najgorszy ten ogromny ból

Gość tępy jesteś gościu
tylko nurofen forte! dziękuję Bogu za ten lek

Gość tępy jesteś gościu
2 h czekania to dużo? myslisz że cokolwiek działa szybciej? przeciez tabletka musi się rozpuścić w żołądku, sygnał uśmiezenia bólu musi dojśc do mózgu itd. Dziwię ci się, ze nie pójdzioesz do gina, zeby przesunąc miesiączkę tylko będziesz się męczyć w TEN dzień z okresem :-O Boze! za żadne skarby, chyba bym, na wszytskich nawrzeszczała i wygoniła :-D bo lubię w tym czasie mieć święty spokój i na nikogo nie patrzeć :-D

Gość panna nie panna
teraz na gina chyba juz za późno bo mam okres a następny prawdopodobnie w okolicach slubu naszczęscie nie jestem nerwowa w te dni tylko ból..

Gość :):):) super :):):)
jak przeczytałam tytuł to miałam napisać, że mi zawsze najbardziej pomagało jak poszłam na ostry trening, choć cięzko było się zebrać :) może poproś lekarza o leki na receptę jeśli ten ból jest aż tak ostry? albo zacznij brać tabletki zanim zacznie boleć, tylko wtedy z alkoholem trudno będzie :)

Gość dobre sobie dobre
Na taką okazję też bym poszła do lekarza po receptę. Tabletki na receptę takie jak Aulin, Febrofen czy Ketonal zaczynają działać dużo szybciej.

Gość czy to możliwe..
haha jaka noc polubna jak juz mu pewnie setki razy dupska dawalas

Gość ooooooooooooii
czy to możliwe.. - dokładnie :D:D:D

Gość aqu-qu
kiedyś lekarka powiedziała mojej koleżance, że ibuprofen pomaga najbardziej, ale trzeba zacząć brać do ze 2 dni wcześniej. wtedy coś tam sie odkłada i nie boli, ale nie pamiętam dokładnie, poczytaj w necie :)