Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osz Ty!

inny temat od innych tematów

Polecane posty

wszedzie tematy o staraniach wiec powodzenia ale tu nudy sa..... mamusie co teraz robicie?

Gość Mamaoscara
A ja zaraz sie biorę za prasowanie a o pierwszej idziemy na play group z synkiem :-)

Gość ertreter
To może się na plaży spotkamy? ;P A skąd jesteś, koleżanko od pomysłu na plażę?

Gotuje obiad, młoda śpi, starsi się bawią. Zaklinam pogodę żeby móc ich zabrać na spacer. Moze popołudniu wyjdzie słonko. Jak nie wyjdzie to mi dwa okna do umycia zostały. "Nie chce mi się ale muszę" ;)

Gość vgdfvdf
a u nas dzis znowu słonce, i pewnie koło 20 stopni:) mała spi, a ja sie bycze;] pewnie zaraz sie przebudzi i bede musiala sie kolo niej polozyc;] później spacer do parku i do kaczek;)

u mnie slonce swieci. mala zanela ale za chwile sie obudzila z placzenm bo cos jej sie snilo

osz ty dziękuję :) vgdfvdf w PL mieszkasz? U mnie jest cale 8 i szaro buro i ponuro bleee a zimno jak nie wiem. Nie jestem pewna czy ich dziś zabiorę jak nic się nie poprawi.

Gość ertreter
U nas (Gdańsk) też wreszcie ładnie. Nie wieje dzisiaj, w każdym razie nie tak okropnie jak w ostatnich dniach. Niebo błękitne, słońce świeci, jest względnie ciepło. Właśnie zastanawiam się jak ubrać córkę bo albo mam za ciepłe rzeczy, albo zbyt lekkie. :D

Gość tez mloda mama
a ja właśnie proszę się moich dzieci żebyśmy na spacer poszli (15st, słoneczko aż się w domu nie chce siedzieć) a oni nie i nie.