Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whitee

dylematy

Polecane posty

Gość kaska300
@ nie dostalam , testy 2 negatywne,tzn na wczorajszym jakby byla kreska,ale zniknela po ok 7min

poczekaj moze jeszcze kilka dni i zrob na krew to w sumie najpewniejsze:) mam nadzieje ze zaskoczylas i nie dostaniesz @. buziak i czekam na wiesci.

Gość kaska300
poczekam troche,bo z owu cos sie poprzestawialo i mialam 20dc chyba,wiec i @ bd pozniej no i na testy tez za wczesnie. 3mam kciuki rowniez za ciebie

hej i co z tym cyklem Twoim? @ przyszła ? Robiłaś dalej testy?? :)) ehh ja mam tak obrzmiałe piersi i w przeciwieństwie do poprzedniego miesiąca odczówam nadchodzącą @ bardzo.

Gość kaska300
@ nie ma,testu tez nie robilam . Poczekam troche . Wiesz,w ciazy tez sa objawy jak na @ . Nie wiem sama. Moze sie u ciebie udalo :)

Gość kaska300
u mnie nici. Dostalam @ . 3mam kciuki za ciebie

nastepny cykl przed Toba :) w koncu ida sie zaskoczyć :D ja caly czas mam te objawy no ale @ powinnam dostac w poniedzialek. wiec zobaczymy czy przyjdzie :)

Gość Kaska300
Oby nie nadeszla

nadeszla @ ehh kolejny cykl poszedl bokiem. Ale grunt to cierpliwosc :) a co u Ciebie powiedz :) ? Trzymam kciuki

Gość Kaska300
O,przykro mi . U mnie ok. Chyba jednak jestem w ciazy. @ byla,ale skapa,krotka itp. Zrobilam 2 rozne testy i były 2 jasniutkie kreski .

Rewelacja ! zrob te st na krew bedzie najpewniejszy! :)) Nawet nie wiesz jak sie ciesze że Ci się udalo :) Oczywiscie jestesmy w kontakcie caly czas ,pozdrawiam :))

Gość Kaska300
Jutro robie kolejny test,a 9 maja ide do gina,bo nawet jak to nie ciaza,to niech zobaczy skad ta @ taka dziwna. Mam nadzieje,ze to ciaza,bo te kreseczki sa naprawde jasniutkie. 3mam kciuki za ciebie. Napisze jutro jaki wynik testu:)

i Jaki wynik testu :))? Mam nadzieje pozytywny !!! :D Dzięki i pewnie idź tak czy siak będzie wiadomo co się dzieje :)

Gość Kaska300
Niby byl pozytywny,ale ta druga kreska pojawila sie tak troche dalej. W sensie,ze przy koncu testu .

i jak zaskoczylas ?? jej tak dawno tu nie bylam mam tyle pracy ze do kompa prawie nie siadam, u mnie nadal nic :(

Gość Kaska300
Niestety falszywy alarm

Gość Kaska300
I jak tam u ciebie?

u mnie nadal nic :( nie wiem czy to juz stres z tego wszystkiego czy cos nnego ? staramy sie caly czas dalej, a jak tam u Ciebie ?

Gość Kaska300
A ile sie staracie? U mnie nie jest najlepiej. Bylam u gina 22dc i pecherzyk graafa nie peka,wiec nie mam owu teraz. Jeszcze @ sie spoznia,pewnie od tego,bo na biaze w tym cyklu mam marne szanse

hej, no juz od stycznia sie staramy i nadal nic :( ehh ja teraz znow dostalam za wczesnie @ wiec od nowa licze czekam i kalkuluje jak sie wbic w termin zeby trafic

Gość Kaska300
To w sumie 4miesiące. Moze kup testy owulacyjne,mierz temp.i obserwuj sluz...

no wlasnie o tym samym pomyslałam, we wtorek mam jeszcze wizyte u mojego gin i zobaczymy co on powie w tej kwesti. a Ty jak tam ?

Gość Kaska300
Hej. U mnie jakos sie wlecze. 18.06 ide do gina,bo ostatnio nie mialam owu. A jak u ciebie? Co u gina?

gin twierdzi ze wszystko jest ok, wiec powinnam sie nie denerwowac i nie stresowac a wszystko bedzie dobrze, poki co staramy sie caly czas, a Tobie co powiedzial gin ?

Gość Kaska300
Ze mna tez ok. Gin powiedziala,ze czasem moga byc u mnie cykle bez owu. Tez staramy sie dalej,ale poki co nic nie wychodzi.

u nas tak samo nic do przodu :/ caly czas stoimy w miejscu bez sensu... :( a u Ciebie? jak tam? Pozdrowionka

Gość Kaska300
U mnie narazie tez nic. Ale teraz wakacje,czas odpoczac,to moze sie uda:-).

Gość kaska300
hej. U mnie nadal bez zmian . Ciazy nie ma niestety.

heej musze Ci powiedziec że u mnie to samo. brak, brak, brak ehh pozdrawiam goraco.