Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmiałek

To państwo... po prostu brak słów

Polecane posty

Gość Śmiałek

Pracuję w Kolporterze, jest to firma zajmująca się pieczętowaniem i rozwożeniem prasy. Do roboty przychodzę kilka dni w miesiącu, zarabiam za każdy dzień ok. 100zł. Na miesiąc wychodzi mniej niż 1000zł... Jest tak, ponieważ pracownik w Kolporterze nie może przekroczyć jakiegoś limitu zarobku w miesiącu, ponieważ dzięki temu pracodawca jest zwolniony z jakiegoś podatku. Tragedia... Państwo nałożyło na nasz kraj zbyt dużo i za duże podatki, w tym akcyzę na benzynę co spowodowało wysokie ceny wszystkich produktów.

Gość xfgjhkm
zbombardowac i zaorać. w dupie z tym krajem, jakby ludzie tak mogli sobie zrezygnowac z obywatelstwa to byłoby wielu chętnych. sram na ten kraj, nienawidze Polski i jej złodziejskich realiów. Niewolnictwo tutaj kwitnie

Gość warszawiak z Piescirogów
wyjeżdzaj ! nikt cie tu nie trzyma . tam pokozaczysz i jeszcze bedziesz toasty moczem pracodawcy wznosic na jego czesc

Gość xfgjhkm
po co pierdzisz idioto? nie wiesz z kim rozmawiasz... ja mogę sobie na tpo pozwolić żeby tu żyć i sobie bimbać. Ale tu są miliony innych! Bez perspektyw, z kredytami, zarabiających grosze. to jest norma wg ciebie ?

Gość Śmiałek
Mam wyjechać? To kto zostanie w tym kraju? Same potulne lepierdy, którzy będą głosować na złodziejskich polityków?

Gość xfgjhkm
nie wyjedzie nagle tak z 25 milionów ludzi. Pisze w imieniu tych ludzi.

Gość xfgjhkm
ale jak widac tu sami debile. jednemu dobrze i ma gdzieś innych. a ja widze to dookoła co tu się dzieje i włos się jeży, mimo, ze żaden kredyt mi nigdy nie grozi i mam po prostu dobrze. To kraj w którym saa zaradność nie wystarcza. To kraj,gdzie większość żyje w ubóstwie

Gość czy to możliwe..
za kilka dni pracy 1000 zl i przyglupie narzekasz? inni zeby miec 1000 to caly mieiac robia

Gość warszawiak z Piescirogów
a co wytwarzasz oprocz smrodu i placzu innych , że w tym kraju taki sie mocny czujesz? w chuju uroczyscie mam to z kim rozmawiam. chleb swoj i nie na kredyt jem . i tez nie :zdobyczny: na czyjej krzywdzie

Gość Śmiałek
A co robić w resztę dni? Nie wiem w jakie dni jest coś do zrobienia w pracy i nie mogę wziąć drugiej roboty. Muszę się zwolnić i poszukać innej roboty.