Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga8943

nie dochodza smsy z jednego nr

Polecane posty

Gość iga8943

witam mam pewien problem! od wczoraj nie dochodza mi smsy z jednego nr, ja swoje wysylam (dochodza do tego nr, ale ja nie dostaje raportu doreczenia). wszystkie smsy od innych nr dochodza normalnie i raporty jak wysylam do innych tez dochodza normalnie. tylko ten jeden nr.. dodam ze dzwonic mozemy do siebie normalnie, tylko smsy sa problemem. oboje mamy nr w plusie.jak przelozylam swoja karte do innego telefonu to wszystko dzialalo normalnie. czy to znaczy ze wina lezy w moim telefonie? co moze byc tego przyczyna? z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość llooollllkaa
może przez przypadek ten numer wpisałaś do czarnej listy ?

zgadzam się z koleżanką powyżej - być może zablokowałaś odbieranie smsów z tego numeru. sprawdź czy Twój telefon ma taką możliwość i zajrzyj do czarnej listy ;)

Gość iga8943
a wtedy moglby do mnie dzwonic normalnie? blokuja sie wtedy tylko smsy?

Gość iga8943
samsung wave 533

zablokowałas ten numer, moj znajomy ma ten sam model i tez zablokował mój numer i jeszcze innego znajomego :) poszperaj gdzieś w ustawieniach wiadomości

Gość iga8943
faktycznie. dziekuje bardzo za odpowiedzi. zmylilo mnie to ze gdyby byl zablokowany to myslalam ze dzwonic tez nie bedzie mogl. dziekuje slicznie jeszcze raz

Gość llooollllkaa
w samsungach jest tak że jest oddzielna opcja na blokowanie przychodzących smsów i oddzielna na połączenia.