Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polililii

Mam nieustający kaszel i krew w kale! Co to jest?!

Polecane posty

Gość polililii

Witam :) Od dłuższego czasu mam kaszel, byłam już u lekarza, przepisał mi tabletki, lecz nic nie pomogły :( Ponadto od kilku dni zaobserwowałam krew w kale. Czy to ma jakiś związek z kaszlem? I co zrobić, by się tego pozbyć? Proszę o pomoc, z góry Dziękuję :)

Gość gooralaa
no tak tutaj na pewno mądrzejsi od lekarzy :O :O

Gość
Powinnas iść z tym do lekarza i zrobić badanie na krew utajoną w kale , moze to być wszystko . Od tego jest lekarza a nie forumowicze

Gość kilijka 34
krew w kale to niepojące objawy, może masz polipy na jelitach, koniecznie idź do lekarza, z kaszlem bym tego nie łączyła ale lekarzem przecież nie jestem:P

Gość
Kaszel z krwią w kale nic nie ma wspólnego

Gość hotyy
skoro ma krew żywą w kale to po jakiego grzyba ma robić jeszcze badanie na krew utajona- chyba logiczne że wyjdzie pozytywnie! badanie na krew utajoną ma sens jeśli w kale nie widać żywej krwi , a skoro laska widzi ją gołym okiem to badanie to nie ma sensu idź do lekarza już on wie n ajakie badania cie wysłac a na forum to wiesz..,.

Gość hotyy
a kaszel może mieć różne przyczyny i uwierz mi że wcale nei jest wykluczone że objawy które opisujesz moga być ze soba powiązane- nie każ mi podawać przykładów...