Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna klara

21 letnia mężatka pozna kogoś,z kim można normalnie porozmawiac i napic się kawy

Polecane posty

Gość zuzanna klara

Witam!:) Tak jak w temacie. Nie szukam żadnych sponsorów ani kochanków, tylko partnera do normalnej, miłej rozmowy i spotkania się od czasu do czasu przy kawie. Jeśli będą jacyś chętni to świetnie :) Z miłą chęcią napiszę coś wiecej o sobie. Pozdrawiam.

Gość Eeerrr...
21 letnia mezatka...a o czym z Toba mozna porozmawiac? Skonczylas szkole (jesli w ogole), zaciazylas sie, wyszlas za maz, nigdzie nie bylas, nic nie widzialas, teraz w zwiazku sie nie uklada i szukasz partnera "do rozmow"? haha A czemu nie partnerki? Skoro chcesz "tylko" rozmawiac, to plec nie powinna robic roznicy...

Gość zuzanna klara
Wolałabym pozostac wierna mężowi :)

Gość zuzanna klara
Mój mąż jest arabem

Gość zuzanna klara
A dlaczego 21 letnia mężatka ma byc 'zaciązona' ' bez szkoly' i 'nic nie widziec' ? Mylisz się co do mnie, nie musisz wszystkich mierzyc jednakową miarą :) Może wiele dziewczyn na kafeterii jest takiego pokroju. Szkoły jeszcze nie skończyłam bo dopiero rozpoczęlam studia zaocznie, pozatym mam stałą pracę, wyjeżdzam na wakacje i by może zwiedziłam więcej krajów niż Ty widziałaś/es na mapie. Mam swoje zainteresowania, bywam w teatrze i kinie, czytam książki. Także nie wiem czy nie byłoby o czym ze mną rozmawiac. A nie napisałam nigdzie że to partnerem do rozmowy nie może by kobieta. Jestem otwartą osóbką. I nie wypowiadaj się więcej o kims kogo w ogole nie znasz.

Gość zuzanna klara
I mój mąż nie jest żadnym Arabem tylko Polakiem

Gość Nie masz żadnych znajomych,
że szukasz ich na kafaterii?

Gość zuzanna klaraaa
Nie mam zbyt wielu znajomych bo jestem zapracowaną osobą a osoby z uczelni no to hmmm... widzimy się tylko w weekendy, odbębnię swoje wykłady i tyle... nie ma raczej mowy o żadnej przyjaźni, zresztą wiekszośc tych ludzi jest bardzo niedojrzała i na utrzymaniu rodziców, wiedzie zupełnie inny tryb życia niż ja

Gość Eeerrr...
"Nie szukam żadnych sponsorów ani kochanków, tylko partnera do normalnej, miłej rozmowy i spotkania się od czasu do czasu przy kawie" - rowniez nigdzie nie napisalas, ze partnerem moze byc kobieta, a z powyzszego zdania wniosek wyplywa jasny. Sprobuj na dziale o ciazy i macierzynstwie, tam na pewno znajdziesz mila PARTNERKE do pogaduch przy kawie:)

Gość zuzanna klaraaa
Tak jak napisałam - chciałam kogoś pozna by w normalny sposób porozmawiac, wymienic się spostrzeżeniami w różnych kwestiach ale widzę, że się nie da bo już ktoś zaczernił mój nick i podszywa się pode mnie.

Gość zuzanna klaraaa
Eeerrr... Z Twoich postów wnioskuje, że jesteś bardzo zgryźliwą i złośliwą osobą, która cieszy się gdy sprawia komuś przykrośc, ale muszę Cie zasmucic. Nie jestem zbyt uległa na tego typu 'krytykę' czy nie wiem nawet jak to nazwac........ bo krytyka kojarzy mi się z konstruktywną opinią a nie jakimiś głupimi komentarzami zagubionego człowieczka na kafeterii. Rozsmieszył mnie już Twój pierwszy post i to że lubisz szufladkowac ludzi. A na dziale 'ciąża i macierzyństwo ' raczej nie mam czego szukac bo jak sama nazwa wskazuje to miejsce dla kobiet ciężarnych lub borykających się z macierzynstwem :)

Gość El_pidżi
skąd jesteś ??

Gość burryy
ja kiedyś byłem czarny ale się wybieliłem, mogę znów się przyciemnić, pójdę na solarkę dla Ciebie

Gość zuzanna klaraaa
kujawsko pomorskie

Gość burryy
oo to blisko mnie. daj maila

Gość Eeerrr...
To moze sprobuj na erotycznym, choc to tylko sugestia, bo oczywiscie nie wiem co ma byc tematem Twoich rozmow z PARTNEREM:) Jestes na ogolnodostepnym forum, wiec musisz sie liczyc z roznymi opiniami. Dla mnie jestes troche smutna, w dodatku hipokrytka, bo tez mnie oceniasz w ogole mnie nie znajac. Przeczytaj jeszcze raz Twojego posta, ktory otwiera temat i przemysl, kogo/czego wlasciwie szukasz i jaki jest powod Twoich poszukiwan...

Gość zuzanna klaraaa
a Ty skąd jesteś burry ?

Rozumiem "Eeerrr...", że Ty jesteś w związku i nie spotykasz się z innymi ludźmi... Autorka przecież napisała, że nie ma wielu znajomych i szuka kogoś, z kim mogłaby spędzić przyjemnie czas.

Gość Eeerrr...
Ja mam znajomych, dlatego nie musze szukac PARTNEROW. Rozumiem, ze autorka przedstawi zapoznanego partnera od rozmow mezowi? Dajcie spokoj...

Gość zuzanna klaraaa
Eeerrr... Z przykrością muszę stwierdzic że jesli ktoś tu jest 'smutny, w dodatku hipokryta' to tylko i wyłącznie Ty. Oburszasz się bo ktoś cię ocenił a ty co robisz? Najpierw atakujesz mnie - zupełnie nic o mnie nie wiedząc, mówiąc że jestem jakąś zahukaną panienką z sąsiedztwa która zapewne straciła w młodym wieku dziewictwo i w skutek niefortunnego wypadku musiała wyjśc za mąż, następnie 'radzisz' mi żebym szukała sobie osób to rozmów w dziale 'poród i macierzyństwo' bo zapewne on jest adekwatny do moich potrzeb, na koniec insynuujesz abym szukała szczęścia na erotycznym. Jesteś dla mnie chorą osobą i kończę już tą wymiane zdań z tobą, bo nic ciekawego nie wnosisz do syskusji a szkoda tylko mojego czasu na wdawanie sie w bezsensowne gadki z kims takim jak ty stokrotko

Gość zuzanna klaraaa
Jeśli tobie określenie partner przywodzi na myśl tylko stosunek seksualny ( bo jesli nie, to nie wiem w jakim celu ciągle wyłuszczasz to słowo) to gratuluje naprawdę :(

Gość Eeerrr...
Haha nie wiem, ktora z moich wypowiedzi wskazuje na to, ze sie "oburszam". Za to Ty strasznie sie rozpisujesz w Twoich odpowiedziach do mnie i za wszelka cene starasz sie udowodnic, ze jestes po prostu "normalna" 21 letnia mezatka, ktora z jakiegos powodu nie ma znajomych, jest w szczesliwym zwiazku i tak po prostu szuka tylko partnera do rozmow. Skoro jestes taka oczytana, obyta, "objezdzona" po swiecie, a do tego studiujesz i nie masz znajomych, to moze warto zastanowic sie dlaczego tych znajomych nie masz...

Gość zuzanna klaraaa
Ty twierdzisz ze masz ale jakos nie wyglądasz:(

Gość Eeerrr...
Tutaj nikt nie "wyglada", to jest forum internetowe! Czy nie mialas konczyc wymiany zmian ze"stokrotka" 3 posty temu?:)

Gość zuzanna klaraaa
:|

Gość Mala ogrodniczka Natalia
Z miłą chęcią bym Cię poznała, jednak jestem z dolnego śląska. Nie przejmuj się tymi trolami, nie wiem co im to da, że są tacy złośliwi, nieudacznicy. Piszesz na forum, a oni wiedzą już więcej o Tobie, niż Ty sama. Przykre to jest.

Gość dik
Nr dla pani zDolnegośląska. Mam na imię Wiesiek i mam 46 lat. Oto nr 726548182