Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeleniowiec

Odczuwam wstręt do kobiet które mają nadwagę

Polecane posty

Gość Jeleniowiec

To straszne, że tyle młodych dziewczyn ma zbędne kilogramy!!!! Nawet faceci z III ligi nie chcą grubasek! Wszystkie sobie szkodzicie wmawiając sobie że przyjedzie książę i was pokocha takimi jakie jesteście. Chyba, że książę a afryki z plemienia grubych zulusów

Gość nie ma mozliwości takowej
i ten ksiaze musi miec konia zasobnego, coby mogl on uniesc ksiecia swego i jego upasiona wybranke nie wiem co komu do domu jak chalpa nie jego 💤 chca to jedzom i tyjom a ty jak zazdraszczasz to zajrzyj do lodowki celem zaspokojenia tlamszonego od rana głoda

grube są fajne najgorsze sa te szczupłe, nabite ze tak powiem, nie podobaja mi sie tak samo faceci jak jest grubiutki to taki fajnutki a ci ładni nie podobaja mi sie bo sa tacy inni

Gość fgfgfgfg
i po co ten apel? ja tam nie widzę żadnej epidemii otyłości wśród młodych kobiet. grubaski są nadal w mniejszości. nie wiem po co sie produkujesz- chyba z żalu, że nie masz szans na żadną partnerkę, niezależnie od tuszy

Gość Ojj taktak tak
Ja kobieta też tak uważam o grubych facetach, tłuściochach, co jeden to waży ponad 50 kg , pasztet gruby , i na dodatek faceci maja szerokie duupy, o pardon...są obszerni w biodrach. A facet powinien mieć kaloryfer na na klacie i wąskie bodra, bardzo wąskie...więc precz z grubasami facetami, cholerne pasztety...wytopić z nich tłuszcz w krematoriach, odchudzić , wysłać do psychiatryka na odchudzanie bo obrzydzają pasztety. Nie dziwię ci się autorze że ty sam jako wysoki i szczupły, wąskobiodrowy facet z kaloryferem , nie życzysz sobie patrzeć na kobiety ważące więcej od ciebie, ponad te 50 kg. Trzymaj ten kurs wagowy i pamiętaj facet ma mieć wzrost 185 cm i wagę poniżej 50 kg...jak się nie mieści w tych granicach ...to jest obrzydliwym grubasem, pasztetem śmierdzący, i budzi wstręt....

Gość zgadzam sięęęę
ych facetach są obrzydliwi są niscy, grubi, brzydcy , łysi, śmierdza i maja pryszcze a do tego mają rachityczne zapadnięte klatki piersiowe i pajęcze ramionka, he, he...i kowbojskie nogi na okragło pełno takich facetów i budza wstręt..... grubasy

Gość XY none sens
Grube chłopy i grube baby to margines społeczeństwa. Wszystkie normalne kobiety mieszczą się w 34-36

Gość Master2_prawdziwy
gość ma prawo nie trawić grubasów, tylko po co takie apele na forum ?

Gość -56789okli
mma w pracy laske nawet ladna ale ok 120kf i nic z tegon sobie nir robi , gadam o dietach i cwiczeniach a ona udakje ze nie slucha

Gość gość
Najgorsze są te zapasione co się śmieją z ludzi prowadzących zdrowy tryb życia, kiedy same zapychają się chipsami przed telewizorem, nie były nigdy w fitness klubie a rower może pamiętają z dzieciństwa. Kobieta powinna mieć kształty, ale nie zlane z obwisłego tłuszczu. To już jest niedbalstwo! Obrzydliwość! Wyjątkiem są kobiety w ciąży i osoby chore, te mają prawo do bycia grubymi. Reszta tłustych kobiet jest ASEXUALNA dla mnie i wywołuje natychmiastowy wstręt. Sex z grubą? Najpierw przerzuć fałdy z brzucha na lewo czy prawo a potem dalej szukaj... bleeeee