Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meg Jachid

mamy ciemnookich dzieci, powiedzcie...

Polecane posty

kiedy kolor ostatecznie się ukształtował? mam z mężem piwne oczy, a córka chyba odziedziczyła po dziadkach bo ma szare (dosyć jasno szare). Czy jest szansa na ciemne? Czy to prawda, że jak mają być ciemne to są już od początku?

Gość Manianna
Niekoniecznie. Ale na ogół tak jest. Książkowo do 6 miesięcy.

Gość minni
moje dziecko nie ma ciemnych oczu ale urodził się to miał niebieskie a teraz ma zielono-szare. Zmieniły się.

Gość Mamaoscara
A ile dzidzia ma ? Mój synek gdy sie urodził myśleliśmy ze bedzie miał niebieskie po tacie a pózniej miał szare a teraz ma ciemny brąz hehehe

Ja mam oczy bardzo ciemno brązowe , mąż jasno zielone . Amelia gdy się urodziła miała oczy czarne , potem niebieskie i zielone , ostatecznie ma odcień grafitu wpadający w zieleń (taki nieokreślony kolor) dość ciemne (od ok 6,7msc) . Kolor oczu może zmienić się nawet z dnia na dzień .

Gość hannahhhggg
nieprawda. mój syn miał po urodzeniu szaro- niebieskie, a teraz ma brązowe

Gość sdsdd
po urodzeniu miała niebieskie, po 8 miesiacach zrobil się ciemno piwne takie jakie mamy my-rodzice!

Gość b.e.a.t.a
Moja corka po urodzeniu miala niebieskie oczy, zanim skonczyla pol roku byly juz wyraznie brazowe. Druga corka tez po urodzeniu miala niebieskie, teraz ma pol roku i kolor jest blizej nieokreslony, mysle ze beda zielone po mezu, ale jeszcze nie wiadomo. Mam znajomych , oboje maja czarne wlosy i brazowe oczy, a ich corka to niebieskooka blondynka - po babci.

córka ma 4msc to mnie pocieszyłyście :D mam nadzieję, że się zmienią na piwne jak nasze! wpatruję się codziennie w te oczęta i doszukuję zalążków piwnego koloru ;)

Moje dziecko po urodzeniu miało oczy ciemno granatowe, potem w ciągu miesiąca zrobiły sie brązowe, a potem przeszły w trochę jaśniejszy brąz i takie już są dłuższy czas :) dziecko ma teraz 14 miesięcy.

Gość cccccccc444
Moja córa jak się urodziła miała oczy granatowe, taki ciemny niebieski, potem jasnoniebieskie, aktualnie 15mieś. oczy niebiesko-zielone za mną :)

Gość cccccccc444
Moja córa jak się urodziła miała oczy granatowe, taki ciemny niebieski, potem jasnoniebieskie, aktualnie 15mieś. oczy niebiesko-zielone za mną :) a mąż ma piwne.