Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna żużeuc

Gardze kobietami z celulitem, rozstepami, trądzikiem i innymi wykwitami

Polecane posty

Gość Foxi Asso
Proszę się ode mnie odstosunkować.

Gość uciekamprzed
fiu fiu

Gość relikt
A ja gardze takimi pustakami jak Ty droga autorko,bo inaczej Cie nazwac nie mozna.Ile Ty masz lat dziecinko?Jak sie czyta Twoje madrosci,to rece opadaja.Zobaczymy jak urodzisz dzieci,lub zapadniesz na jakas chorobe(czego nie zycze)jak wtedy bedziesz wygladac.Dojrzyj emocjonalnie,a potem sie wypowiadaj..Nie kazda gruba kobieta zre jak potwor,bo powodow otylosci moze byc wiele.Nie ma sie czym szczycic,ze sie faceci za Toba ogladaja...Ten typ tak ma.Obys Ty zyla w zludzeniach Slicznotko,ze Ciebie nie zdradza:-)

Gość fdhghgth
autorko faktycznie masz wysoki iloraz yntelychencji oczywiscie w druga strone. Wez Tys ei lepiej utop bo ruchac cie nawet pies nie chce

Gość fdhghgth
takie pustaki jak autorka to tylkio na jeden raz

Gość Piękna żużeuc
Nie obrażajcie mnie, nędznicy :O Jestem jak Księżna - Zbereźnicka- Podchorecka, Będąc na wakacjach w pensjonacie "pod zapadłą klatą" w Bździąchach Wielkich, często chodziłam na spacer do pobliskiego lasu. Przebierałąm się tam za nosorożca a następnie przy pomocy mojego rogu zaspokajałam analnie pobliskie niedzwiedzie. Dzielnie towarzyszył mi pan Wojciech, zawiadowca pobliskiej stacji Koniakowo-Koluszki, który z wielkim oddaniem przebrany za muchomora sromotnikowego smażył kiełbaski pierdząc co chwila do ogniska.

Gość Piękna żużeuc
Żeganam was, nic tu po takich osobnikach z inteligencją równą polnemu wpierdalaczowi 🖐️ Idę zaspokajać się analnie kubkami od Actimela i Flavamedu razem z moim wiernym towarzyszem, Tempe 🖐️