Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A d a s..

Rozstanie

Polecane posty

Gość A d a s..

Jestem w związku z dziewczyna 3 lata starszą ja mam 25 l, od jakiegoś czasu wygasłem i nie daje jej tego co powinienem, uczucia, milosci,bliskosci, sexu:( Ona chce od 5 miesięcy abym z nią zamieszkał, nie jestem gotowy na taki krok powiedziałem jej to dziś, płakała strasznie, mówiła, że miała nadzieje, że miała plany, a ja ją zostawiam w takim ciężkim momencie. Szkoda mi jej bardzo, chodzę przybity, ciągle myślę o tym wszystkim. Jednak jak pomyśle, że mam się męczyć w związku który jest już tylko przyzwyczajeniem to słabo mi a takie związki doprowadzają do cierpienia obojga stron a potem jeszcze dzieci. Nie wiem co mam robić

Gość zofffffia
trudno sie mówi, nie kochasz jej to odejdź i nie mieszaj w głowie, szybciej zapomni

Gość CElinecz
To zawsze są ciężkie chwile

Gość iwjcoiqwechwcvw
Nie wiesz co masz robic? Rozstac sie, bo to tylko PRZYZWYCZAJENIE nie wiem co jeszcze z nia robisz

Gość INVISIBLE ))
Ty głupi chuju !! Zwodziłeś swoją kobietę tyle czasu, a teraz się chcesz wymiksować ze zwiazku ze starszą kobietą. Ty podły egisto chcesz zniszczyć jej marzenia o rodzinie i dzieciach by moc ruchać młodsze. Rob jak uważasz, ja bylam na miejscu twojej kobiety i tez mnie jeden zostawil, bo mu się znudziło. Ale po 3 miesiącach skamle o powrot i błaga o wybaczenie. Nienawidze go za to, co mi zrobił. Nigdy mu nie wybaczę, śmierc frajerom !!

Adasiu, zapamietaj sobie, nigdy, ale to przenigdy nie badz z kims z kim jestes tylko dlatego, bo: a.) sie przyzwyczailes b.) nie chcesz byc sam, a na horyzoncie nikogo nowego nie widac c.) nie chcesz tego kogos zranic odchodzac tyle w temacie. nie mecz i siebie i jej.

damascenka :D 🖐️ cieszy mnie to, ze sie ze mna zgadzasz. No bo powiedz - co za obrzydlistwo taka sytuacja. Ktos jest z Toba, bo... jest. I tyle. :O albo taka osoba to pieprzony/a egoista/ka, albo nie wiem!

Gość Lepiej dane
Zerwać trzeba, żeby nie bolało jeszcze bardziej. I ty i ona szybciej będziecie mieli szansę znaleźć kogoś bardziej dla siebie odpowiedniego.