Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisolinka

Oczekiwanie po owulacji

Polecane posty

Gość krisolinka

Dlaczego te dwa tygodnie sie tak strasznie dluza? Moze kto jeszcze poczeka ze mna? Ja mam dostac okres 2 kwietnia.

Gość krisolinka
xrozza moze ta 13 okaze sie szczesliwa?:) Dlugo sie staracie?

Gość witajcie367
Ja czekam na okres jeszcze 5 dni. Zastanawiam sie, czy wyszedlby juz test.pozdrawiam :) i milego czekania:)

niewiem niewiem nawet jeszcze starań niezaczełam w tym miesiącu i tez mi sie to dłuży nie jestes sama staramy się oj jakieś 9 miesięcy a Ty

Gość krisolinka
Ja jesienia poronilam, wtedy zaszlam w trzecim cyklu, a test pozytywny wyszedl na 4 dni przed data miesiaczki.

Gość krisolinka
Agata a ty dkugo sie juz starasz?

oj wspóczuje a dlaczego to się stało znasz przyczyne?. i od razu od jesieni zaczęłaś starania na nowo?

w sumie pierwszy cykl. 1 lutego poroniłam i troche sie boje ze to za wcześnie ale lekarzz dał przyzwolenie

Dzieki xrozza..strasznie sie boje powtórki ale trzeba walczyć o szczęście

Gość krisolinka
Odczekalismy dwa miesiace i znow zaczelismy starania. To trzeci cykl staran po stracie. W szpitalu powiedzieli, ze tak czasami sie dzieje i ze niestety to jest dosc powszechne zjawisko. Mialam niska bete od poczatku, ale ciaza sie rozwijala. Poronilam w 6 tyg.

Gość krisolinka
xrozza dziekuje. Agata to jestesmy na tym samym wozku. Mi lekarz powiedzial, ze organizm sam sie oczyscil i po miesiacu mozemy zaczac starania wiec jesli psychicznie czujesz sie na silach to jest ok.

krisolinka ja miałam zabieg,poroniłam w 9 tygodniu :( ale też już podobno wszystko się zagoiło i takiej nadziei dostałam od lekarza,że na nowo odżyłam. Do wizyty u lekarza z moją psychiką było fatalnie a po niej jak ręką odjął.

Gość krisolinka
To bylo moje drugie poronienie. Pierwsze bylo dawno temu, z innym facetem. Boje sie, ze jest zwiazek, ale lekarz zapewnia mnie, ze nie. Sama nie wiem co myslec. Jedno jest pewne-tak jak piszecie-trzeba walczyc dalej:)

Gość krisolinka
To bylo moje drugie poronienie. Pierwsze bylo dawno temu, z innym facetem. Boje sie, ze jest zwiazek, ale lekarz zapewnia mnie, ze nie. Sama nie wiem co myslec. Jedno jest pewne-tak jak piszecie-trzeba walczyc dalej:)

krisolinka ja miałam zabieg,poroniłam w 9 tygodniu :( ale też już podobno wszystko się zagoiło i takiej nadziei dostałam od lekarza,że na nowo odżyłam. Do wizyty u lekarza z moją psychiką było fatalnie a po niej jak ręką odjął.

Gość krisolinka
Agata podobno im starszy lekarz tym dluzej kaze czekac pacjentce po poronieniu;) Teraz nowoczesna medycyna troche inaczej na wszystko patrzy. Zatem jesli czujesz sie psychicznie lepiej to dzialaj, dzialaj! :)

no to krisolinko trzymam kciuki zeby 2 kwietnia @ nie przyszła :) mi się tak ciągnie czas że masakra..niby 4 dni i miałam się nie napalać ale nie wychodzi jakoś

O pierwszą ciążę staralismy się pół roku a ja wariatka licze,że tym razem uda się za pierwszym :)

Gość krisolinka
dziekuje :) I ja trzymam kciuki za Ciebie :) za kazda z nas wyczekujacych :) Doskonale wiem co czujesz, bo ja czuje sie tak samo. Ostatnie dni najbardziej sie dluza:( Ja praktycznie co miesiac robie testy przed, takie tanie, paskowe, ale w tym miesiacu postanowilam nie robic. No chyba, ze @ nie przyjdzie. Ciekawe czy wytrwam w swoim postanowieniu :)

Gość krisolinka
Agata nigdy nic nie wiadomo. Zycie potrafi zaskakiwac. Ja czuje, ze tym razem przyjdzie na dlugo poczekac :( xrozza a robiliscie juz moze jakies badania? Ja wiem, ze lekarze sugeruja dopiero po roku, ale wiem, ze wiele kobiet decyduje sie wczesniej na podstawowe badania.

Ja,jesli nie dostane w poniedziałek @ to testuje dopiero 2 kwietnia. Ostatnio test wyszedł mi dopiero tydzień po terminie więc jeśli o mnie chodzi wiem,ze szybciej nie ma sensu. Oczywiscie wmawiam jz sobie wszystkie mozliwe objawy. Nie wiem czy moge spytac ale czy obydwie ciąże straciłaś w przybliżonym tygodniu? lekarz nie sugerował Ci jakiś badań?

Gość krisolinka
Pierwsza stracilam w 4 tyg. Lekarz powiedzial, ze to byla ciaza biochemiczna.

Gość krisolinka
Chcialabym miec tyle cierpliwosci co ty:) Jesli okres bedzie mi sie spoznial to pewnie zrobie test juz 2 dni po terminie, bo jestem taka niecierpliwa ;)

Gość krisolinka
Dziekuje Agatko. Ciaza biochemiczna okresla sie taka, ktora zakonczyla sie poronieniem na bardzo wczesnym etapie, gdy nie mozna jeszcze potwierdzic jej usg. Lekarze mowia, ze jest bardzo duzo takich ciaz, czesto kobiety nawet nie wiedza, ze sa w ciazy, bo obumarly zarodek wydalony jest wraz z okresem, ktory przychodzi spozniony lub nawet w terminie.

Oh nie uwierzyłabyś jaka ja jestem niecierpliwa :) poprostu nie chcę sie rozczarować i poczekam ten tydzień. A do lekarza też wybiore sie dopiero koło 7 tygodnia :) jesli Tobie testy wychodziły wcześniej to jak najbardziej rób w okolicach @ :)