Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawskaBestia

Jak to jest być cholernie atrakcyjną osobą ?

Polecane posty

Gość CiekawskaBestia

Widziałam dzis na miescie totalnie piękną dziewczynę i tak mnie wzięło :D Czy naprawde maja takie latwe zycie? Czy czują skupianą na sobie uwagę? A moze wypowie sie jakas? :D piszcie!

Gość Normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;)

Gość CiekawskaBestia
podejdzcie powaznei do tematu ;p

Gość oif2fno
kiedys w autobusie banda debili do slicznej dziewczyny wolali--umow sie z nami, jeden krzyczal na loda:o druga akcja kibole w pociagu zaczepiali slicznotke glupimi pytaniami czasem ciesze sie ze az tak nie zwracam uwagi

Gość psycho;ka352453
wcale nie jest tak pieknie.albo cie obgaduja, nie lubia, zazdroszcza, albo sie podlizuja zeby cos od ciebie miec.stress.

Gość Samotnik3546677777
Ale swoje plusy to ma... jakieś...

Gość gregerg
dorbze byc piekna ale z drugiej strony kiedy mezczyni do ciebie zarywaja to masz swiadomosc ze sa z toba glownie dl awygladu ,,,co innego taka zwykla myszka ...ona mzoe byc dumna ze zatryzmala charakterem a nie dupa:)

Gość oif2fno
no plusy ma pewnie ale mnie ten temat nie dotyczy;)

Gość dc vsdccsecsedc
chyba lepiej być ładnym , ale niekoniecznie pieknym, moja piekna siostra miała 150 facetów na zabawe, zadnego na zycie

Gość jklityuiu
Ja jestem dość atrakcyjna (może nie aż cholernie) i wolałabym być brzydsza. :o Nie ubieram się ani wyzywająco ani wulgarnie a i tak jakieś stare chłopy czasem mnie rozbierają wzrokiem że aż mi wstyd. Kiedyś mnie jakiś idiota zmacał na ulicy 😭 i oczywiście zdarzało mi się słyszeć co kto by ze mną nie zrobił...

Gość Samotnik3546677777
To akurat minus.

Gość oif2fno
latwo zbrzydnac wystrczy przytyc i obciac wlosy

Gość jklityuiu
Pierwsze słyszę żeby makijaż prowokował do macania. :o A jak mnie zmacał ten koleś (nie jestem pewna ale chyba był nienormalny) to miałam na sobie normalną bluzkę z długim rękawem, spodnie przed kolano i trampki, więc skromniejszy byłby chyba worek po ziemniakach...

Gość CiekawskaBestia
''latwo zbrzydnac wystrczy przytyc i obciac wlosy'' no to fakt, dziewczyna byla bardzo zadbana, dlugie czarne lsniace wlosy, dosc mocny makijaz oczu ale widac bylo wyraźnie ze i bez tego rozpierdala system :] zresza nic by to jej nie dalo, bo to taki typ jak halle berry...we wszystkim dobrze :P

Gość oif2fno
widzisz gruba hally berry?:P

Gość lkjjajkkkk
każdy facet mówi mi ze jestem śliczna i co ztego. Kleja sie do mnie a jak do tej pory żaden nie potraktował mnie poważnie. Spotykałam się z 2 były to krótkie związki i kązdemu chodziło o seks. Jeden mnie zostawił bo mu nie daąłm.

Gość CiekawskaBestia
''widzisz gruba hally berry?'' heh... no dajmy przyklad takiej Adele.. widac ze ma sliczna buzie, jest pucołowata bo otyła, gdyby schudla bylaby z niej niezla szprycha

Gość Samotnik3546677777
Tak to dzisiaj jest...

Gość oif2fno
nie martw sie nas brzydkie tez zazwyczaj chca tylko bzyknac:o

Gość szabadabadabada.
ale sa też takie piękne co nawet bez makijażu i w dżinsach powodują odwracanie się głów. to nie jest wcale takie rzadkie zjawisko ;)

Gość jklityuiu
No dobra, może nie chciałabym być brzydsza. Ale w takich chwilach jak ta powyższa to mozna się załamać. To samo dzisiaj - ubrałam sukienkę trochę przed kolano a w tramwaju jakiś stary kretyn gapił się na mnie jak ciele na malowane wrota 😠 A włosy miałam niedawno krótkie ale teraz zapuszczam :P No i musiałabym się baardzo postarać żeby przytyć :D

Gość oif2fno
ile pieknosci wazysz i wzrost;)

Gość szabadabadabada.
Dobra piszcie dalej, niech sobie pomarzę o życiu któe nigdy mnie nie spotka. Radze Wam doceniac urode bo los brzydala to dopiero droga prżez mękę...

Gość oif2fno
waga i wzrost;)?

Gość hipokrytka jakich mało
pierwsze słyszę, żeby kobieta chciała zbrzydnąć:O jak możesz pozwalać, by "na ulicy zmacał cię obcy facet"? głupie teksty to tak, jakies ocieranie w klubie podczas tańczenia ale "zmacać na ulicy"?!

Gość jklityuiu
Napisałam przecież, że to pod wpływem pewnych wydarzeń pojawiają się takie myśli. :o Szczególnie jak sobie przypomnę jak obleśny chłop złapał mnie na ulicy za cycka. Wiesz, to nie było miłe wydarzenie i naprawdę nie chcę aby spotkało nie powtórnie. To samo jak parę lat temu usłyszałam od kolegów z gimnazjum rzeczy, które nie były przyjemne.

Gość szabadabadabada.
na gapiących jest zawsze jakaś metoda, słuchawki na uszy, czytanie książki, to tylko parę minut z życia, nie mówcie, że to trauma na mnie też patrzą ale z innych powodów i to jest dopiero upokarzające

Gość jklityuiu
A co, myślicie że mnie zapytał o pozwolenie? Nagle wyciągnął rękę i złapał, jak miałam mu przeszkodzić skoro wcześniej go nawet nie zauważyłam? :o A co do wagi i wzrostu to jestem dość niska, a wagę wszyscy określają jako "w sam raz". Dokładnych danych nie podam :P

Gość szabadabadabada.
Są tu jeszcze jakies piękne? Podzielcie się z nami doświadczeniami bo jesteśmy ciekawskie :D

Gość jklityuiu
Jakbyś zobaczyła kolesia, który mnie zmacał to byś zmieniła zdanie :D To był wyższy poziom oblechy... :o Zresztą sorry ale naprawdę nie ma tak brzydkich lasek. Mam znajome, które są uważane dość powszechnie za paskudnie a facetów mają.