Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawskaBestia

Jak to jest być cholernie atrakcyjną osobą ?

Polecane posty

Gość CiekawskaBestia
ciekawa jestem jak takie slicznotki (mowimy o naprawde konkretnych laskach zeby byla jasnosc) znajduja kolezanki..bo przeciez wiadomo jakie baby sa...zazdrosne jak skurwysyn...a raczej ciezko znalezc druga taka podobna zeby sie dobrały...ja osobiscie nie potrafilabym przyjaznic sie z taka bo zdechlabym przez kompleksy. a Wy ??

Gość szabadabadabada.
ja mogłabym się przyjaźnić z taką dziewczyną, ale musiałaby mieć coś w głowie i nie uważać się za kogoś lepszego, znałąm parę takich były śliczne i jednocześnie nieśmiałe, miłe, normalne

Gość CiekawskaBestia
ten kto nie ma kompleksow nie ma powodow by byc niemilym...

Gość hrjyflkiu;ioh;
szczerze nie przejmuję się wyglądem, mam wyższe cele, ale denerwuje się jak ktoś ocenia mnie po wyglądzie, zewnętrznym, tzn. po moim ciele i od razu wie kim jestem, jak się zachowuje itp. a w rzeczywistości jestem zupełnie kimś innym, najważniejsza dla mnie jest kariera, mój wygląd, tylko może w znacznym stopniu pomóc w osiągnięciu celu, i nic więcej, moim zdaniem najważniejsze jest bogate wnętrze drugiej osoby, to kim jesteśmy, jak się zachowujemy i jakie wartości sobą reprezentujemy. Pozdrawiam

Gość szabadabadabada.
ale one były wręcz niedowartosciowane, dostrzegały urodę u innych a u siebie nei bardzo :D

Gość CiekawskaBestia
czyli albo przesadna falszywa skromnosc albo faktycznie...tez nie nalezy wrecz nie mozna generalizowac.