Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to chodz sie zamienimy

sprawdzona kosmetyczka+szczecin

Polecane posty

Gość to chodz sie zamienimy

poszukuje sprawdoznej kosmertyczki w szczecinie gdyz chce przebic 4-ro letniej corce uszy.macie cos sprawdzonego?

Gość gość
ja chodzę do kosmetyczki http://agnieszka-marosz.pl/ w Szczecinie na zabiegi kosmetyczne. Nie wiem czy wykonują przebijanie uszu, musiałabyś zapytać. W tym salonie kosmetycznym jest pełen profesjonalizm, fachowa obsługa. Uwielbiam tam chodzić na zabiegi odmładzające.

Gość gość
W Cosmetica Rosa robią to bardzo profesjonalnie. Ja byłam z córką i obie byłyśmy zadowolone :)

Gość gość
Bardzo drobiazgowy jest dr Marosz. Robiłam u niego botox, a w zasadzie poprawiałam to co schrzanił inny lekarz. Wizualnie wyglądam teraz o niebo lepiej i czuję się lepiej, mogę pana doktora polecić, zwłaszcza jeśli chodzi właśnie o zabiegi z botoxem, bo to już wyższa szkoła jazdy i nie każdy sobie radzi. Oferta gabinetu i adres są na www.drmarosz.pl

Gość gość
Jeszcze jakieś miejsca jeżeli chodzi o botox ?

Gość gość
Ja miałam robiony botoks w Instytucie Kosmetologii Image www.imageszczecin.pl i wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Przed zabiegiem miałam trochę obawy czy nie będę wyglądała za sztucznie ale trafiłam na świetnego specjalistę który miał wprawną rękę i znał umiar. Jak coś to mają też w swojej ofercie kwas hialuronowy.