Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamart

Ręcznie malowane koszulki dla dzieci - drogo?

Polecane posty

Gość mamart

Witam, dałybyscie za body z długimi rękawami w rozmiarze 86 z pięknym, ręcznie malowanym obraziem dla malucha - 35 zł? Mojemu myślę zrobić zabawnego kurczaczka z jego imieniem. I czy w ogóle kupiłybyście coś takiego swoim dzieciom?

Moim zdaniem jak ręcznie malowane to nie drogo, ale ja wiem ile to pracy trzeba włożyć by coś fajnego powstało. Ludzie zwykle tego nie doceniają. Chyba wczoraj był temat w Dzień dobry TVN o malowanych koszulkach dla dorosłych. Kobieta brała sporo kasy, dokładnie nie pamiętam, chyba w przedziale 70-160 zł w zależności od materiału itp.

Gość mamart
Bo była z Warszawy...

no i wiadomo na początek cena jest niższa bo trzeba sobie markę wyrobić a potem dyktować ceny ;)

Gość mamart
Tak, ale fajny pomysł z tym ze do pracowni tez mozna zajrzeć, kupić. Ja sprzedaje obrazy i też wiem jak cięzko się rozreklamować szczególnie gdy mieszka się na wsi.

Gość mamart
Przepiękne są.... Warto spróbować, myślę że każdą mame by kusiły, ale czy cena by jej nie odstraszyła... Teraz można mieć w sieciówkach, albo z allegro b.tanie rzeczy i troche na te recznie robione szkoda. Ja chyba spróbuje z ciuchami, najwyżej mój synek bedzie moim jedynym klientem. Jak na razie śmiał się z kurczaczka przegladając się w lustrze:) No i może z wiekszymi rozmiarami tez spróbuje. farby i tak mam w domu, pedzle, reke do malowania. Tylko troche pieniedzy brak i czasu.

tak myślę, że warto spróbować. Ja robię dla przyjemności, nie dla pieniędzy a jakby mi się chociaż na materiały zwracało to bym była szczęśliwa, bo takie hobby jest drogie. Co chwilę coś trzeba dokupywać. Ty też próbuj, najwyżej będziesz rozdawać po rodzinie. :)

Gość mamart
Właśnie, najwazniejsza jest przyjemność. I w rodzinie na szczęście dużo dzieci:) Tobie też życze powodzenia.

Gość kolka123456
super pomysly, macie moze linka gdzie mozna kupic takie recznie malowane ciuszki?

Gość mamart
kolka123456 a moze chcesz zostac moja pierwsza klientką ;d ale moge jak na razie wyslac linka do mojej strony z obrazami i najwyzej wyslac zdjecie koszulki dla synka ktora dzis szybko namalowałam.

Gość mamart
Mam upatrzonych kilku sprzedawców ubranek takich gladkich, bez nadruku. Tylko trzeba jakoś wystartować.

Gość kolka123456
mamart podaj strone i swojego maila, chetnie zobacze, w razie czego dogadamy sie mailowo :D a buci urocze, przepiekne poprostu

Gość mamart
stronka a raczej skromnie blog: www.na-niebiesko.blogspot.com e-mail p.cichon@onet.pl

Gość kolka123456
a na przyklad jakbym zaproponowala jakis swoj pomysl rysunek? tez mozesz namalowac? pieknie to wszystko wyglada.

Gość mamart
Tak, mysle ze bede proponowala swoje wzory, ale i malowala ze zdjec, obrazkow ktore chciano by na swoich koszulkach. Albo mogłabym zaprojektowac cos na dany temat.

Gość kolka123456
zapisalam sobie kontakt , bede sie odzywac, tylko pogadam z mezem moze bedzie mial jakis fajny pomysl na temat :)

Gość mamart
ok:) Fajnie...

Gość kolka123456
a powiedz jeszcze ile sobie liczysz za takie cudo? np wlasnie body z dl rekawkiem i na tym malunek? ciuszek kupujesz wtedy sama?

Gość mamart
Ciuszek kupuje sama, dobrej jakości. Koszt zalezny od rozmiaru i stopnia skąplikowania rysunku, ale tak jak pisałam wczesniej ok 35 zł

Gość kolka123456
skorzystam na 100 pr.!!!!!! do uslyszenia niedlugo :)

Gość mamart
up

Gość kurzastopa.pl
Już od jakiegoś czasu zajmuję się ręcznym malowaniem ciuchów, dla każdego nawet dla najmniejszych :) zapraszam na moją stronę: kurzastopa.pl na niej zdjęcia i wszystkie szczegóły dotyczące prania, prasowania, wykorzystywanych materiałów ;) jeżeli macie jakieś pytanie, piszcie - chętnie odpowiem :)

Za obrazek nic bym nie dała. Jest nieważny, chyba że namalujesz go na body z jakiejś porządnej bawełny. Na chińskim badziewiu nie kupię nawet Mony Lisy ani Damy z łasiczką za 20 zl. Natomiast za porządne body obojętnie czy z obrazkiem czy bez jestem skłonna zapłacić do 50 zl

Gość fiiii.
Najwyżej 40

Gość Agnieszka Na Opak
Jeżeli będzie jeszcze ktoś zainteresowany ręcznie malowanymi koszulkami to zapraszam na bloga: http://agnieszkanaopak.wordpress.com/ Znajdziecie tu propozycje dla dorosłych i dla dzieci. Możliwość indywidualnych zamówień. Zapraszam!

Gość mamusieńka020985
Nie są drogie. dziewczyna którą znam robi takie rzeczy maluje prawie na wszystkim to jej stronka można się skontaktować aga-bajtek.pl/ Ja zamawiałam u niej obrazki dla dzieci i kubek recznie malowany na prezent. Polecam