Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkuhglij;l;

Wolny związek?

Polecane posty

Gość fkuhglij;l;

co to jest właściwie? mógłby mi ktoś wytłumaczyć na czym to sie opiera? moja koleżanka powiedziała mi nie dawno że jest z facetem który chce z nią wolnego związki :o

Gość kipka89
zzero zobowiazan, tzn mozecie miec kogos na boku

To jakby związek bez zazdrości. Niby jest się w związku, seksi się i chodzi do kina ale można od czasu do czasu mieć jakiś skok w bok tak dla urozmaicenia.

Gość to jest NIC Nic nie
Bo wolny związek to nawet nie jest zwiazek Raczej chodzi o układ do seksu, taka wymiana seksu bez zobowiązań (fakenfriend) I koniec gdy sie spotka kogoś pasującego do związku uczuciowego Pasuje to dla kobiet które są z tzw. wściekiem macicy" i potrzebują żywego wibratora w wielkiej ilości, i dla których nie ma znaczenia do kogo ten wibrator jest przyklejony, zresztą szpetną gębusię właściciela wibratora można przykryć gazetą w trakcie...i sie poczyta i się poseksi.

Gość HMS..SVSS..Petard
"To jakby związek bez zazdrości. Niby jest się w związku, seksi się i chodzi do kina ale można od czasu do czasu mieć jakiś skok w bok tak dla urozmaicenia" Popieram i rozszerzam. Dwie osoby żyjące osobno, opierające swój związek na luźnych wzajemnych kontaktach.