Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche wypadłam z obiegu

Jak to jest w dzisiejszych czasach

Polecane posty

Miałam dłuższą przerwę w randkowaniu i potrzebuję porady. Przez kilka lat unikałam płci męskiej a teraz napatoczył się taki jeden a ja trochę zdziczałam. Jak to jest w dzisiejszych czasach w tej kwesti? Spotkałam mężczyznę który z jednej storny wydaje się szarmancki, nieśmiały, ma poukładane w głowie ( mój typ) z drugiej nieokrzesany i trochę szalony. Jestem osobą która potrzebuje czasu aby kogoś poznac, zaufac itd. Ale czy w dzisiejszych czasach to tak funkcjonuje? Czy lepiej życ chwilą, korzystac ze znajomości i zobaczyc co z tego będzie? Może ktoś coś doradzi?

Gość To i ja się dołączę:)
bądźpoprostu sobą,trzymaj się wartości,które wyznajesz. jak on ma być dla ciebie--to go zaintrygujesz i przy sobie zatrzymasz. a jak nie--to nie.

W dzisiejszych czasach funcjonuje to tak jak zawsze. Jezeli zalezy ci na krotkotrwalej zabawie, to zyj chwila (tylko ie zajdz w ciaze). Jezeli zalezy ci na czyms glebszym i dlugotrwalym, to przynajmniej przez jakis czas poudowaja niedostepna. Nie dosc, ze obiekt trudniej dostepny jest atrakcyjniejszy, to w dodatku uzyskasz szacunek.

Gość zielonaonaona
nieokrzesanie i szaleństwo? Musi być intrygujący....

powinnam mu spontanicznie chapnąć dzidę?