Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulek797

kiedy przesadzilyscie dzieci do spacerowki

Polecane posty

witam .coreczka ma prawie 6 mscy zastanawiam sie nad przesadzeniem jej do spacerowki.nie wiem czy to nie za szybko.ale mam wozek z mala gondola tylko do 9 kg a mala wazy 8 plus kombinezon wiec ledwie sie miesci.poza tym spacerowke mam z regulowanym oparciem wiec nie musi konicznie siedziec moze lezec lub pollezec.co radzicie.

Gość ja przesadzilam ll;,.
Ja przesadzilam jak syn mial 4 miesiace. Urodzil sie na koniec sierpnia. chcialam, zeby "przezimowal" w gondoli, ale raz ze mial juz malo miejsca, dwa ze sie denerwowal niczego nie widzac. W spacerowce mam 3 stopnie regulacji wysokosci i dopiero jak zaczal siadac dalam na najwyzszy.

Gość chyba zwariuje z niewyspania
moja ma niecale 5 miesiecy i juz ledwo sie miesci w gondoli :D a w ogole to ciekawska sie zrobila i chyba nie lubi juz na lezaco jezdzic- marudzi i spacery nie sa wcale przyjemne :( dzis wpakowalam ja do fotelika, fotelik na stelaz i sobie mogla przynajmniej popatrzec na swiat :D do sportowki ja "przymierzalam" (na lezaco) ale jeszcze jest za mala

chce przesadzic corke do spacerowki jeszcze z 1 powodu.wystarczy ze ja wloze do wozka i po kilku minutach oczka juz sie kleja...i spi.niewazne ile bede chodzic ona tyle bedzie spac.moze bardziej ja swiat zainteresuje,bo wozek ja tylko usypia

ja przesadzilam jesienią mała miała wtedy 6 miesięcy :-)

spanie na spacerach to norma u większości dzieci. ja swojego przesadziłam jak miał miesięcy i już stabilnie siedział. miałam taką dużą, szeroką, wygodną starego typu. rozkładała się na płasko. do takiej lekkiej i małej przesiadł się jak miał coś koło 7-8 miesięcy.

Gość ja przesadzilam ll;,.
Zazdroszcze tego spania... Moj jk byl malutki to spal i 2 godziny na spacerze. Jakos od 3 miesiaca spi 2-3 razy po pol godziny. I nie ma znaczenia czy w domu czy w wozku

ale moja jak sie wyspi na spacerze to juz w domu nie!i jak wroce o 12 to pojdzie spac o 19.30.i jeczy od 18.na szczescie spi cala noc.wiec sie wyspie:)