Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

uczucie piasku pod powiekami

Polecane posty

mam już takie uczucie od tygodnia, wydaje mi sie jakbym miała coś pod powiakami ;/ jest to deberwujące, dodatkowo coraz częściej pieka mnie oczy i łzawią mi się, od kilku dni boli mnie też głowa, moze to mieć związek z oczami? co mi może dolegać?

Gość a spędzasz
Dużo czasu przed komputerem?

Gość masz suche oczy
Kup sobie krople

Gość wygląda na to
że pod powieki dostały się bakterie, być może wtarłaś je ręką, zrób okłady z herbaty, albo rumianku.

nie chodze na solarium. kupiłam sobie tzn sztuczne łzy ale nic nie pomaga... dalej mam wrażenie piasku w oczach ;/

jutro wybiore sie do okulisty, wiecie może jak wygląda takie badanie oka? jest bolesne/ nieprzyjemne?

Gość przewaznie jak sie
czuje piasek w oczach to jest to zapalenie spojowek ale nikt na odleglosc ci nie pomoze do okulisty sie wybierz

pierwszy raz poczułam taki piasek w oczach w czwartek, postanowilam przejechać się rowerem a troche wiało, może wtedy doszło do zapalenia spojówek...

Gość jamam678uji
zmeczenie poprosty... i tyle wyspij sie jak czlowiek

jutro wybiore się do okulisty i sprawa się wyjaśni :) ale wstyd się przyznać że troche obawiam się tego całego badania oka :D martwie się że będe mrużyła oczy itd :D

kiedy ja takie uczucie mam od ponad tygodnia i nie jestem ajkoś pzremęczona, zawsze się wysypiam

Gość kiszony majonez
wydaje mi sie ze moze to byc brak witaminy B2

nie nosze soczewek, ale przyznaje że coś ze wzrokiem mam nie tak , bo jak czytam coś z bardzo bliska to mi się wszystko zamazuje

Gość nie ma co zgadywac
jutro sie dowiesz co ci jest

Gość gość
Jak mam jakieś dolegliwości oczu, to zawsze sięgam po niebieski starazolin. To krople, które zawierają kwas hialuronowy, dzięki czemu bardzo skutecznie nawilżają oczy i łagodzą różne podrażnienia. Polecam.

Gość gość
starazolin to bardzo dobre krople. Używam ich regularnie, bo pracuję cały dzień przed komputerem i niestety często mam różne dolegliwości oczu. Te krople zmniejszają uczucie zmęczenia, suchość i pieczenie. Bardzo je sobie chwalę.

Gość gość
Kilka dni temu je kupiłam, bo już nie mogłam wytrzymać z ciągle zmęczonymi, suchymi oczami. Jestem pod wrażeniem szybkości działania. Ulga naprawdę jest natychmiastowa i to uczucie utrzymuje się przez długi czas

Gość gość
ja tak mialam ostatnio, czulam, ze mam taki jakby piasek pod powiekami, dziwne uczucie, niefajne ;/ alle kolezanka polecila mi krople Starazolin, zaczelam ich uzywac i przechodzi ;)

Gość matrixa45
dla mnie na takie coś to wystarczające są kropelki Starazolin. Też się czuje jakbym miała piasek pod powiekami po całym dniu spędzonym przy kompie. Ale wtedy zakraplam sobie Starazolin i jest po kłopocie.

Gość gość
Faktycznie starazolin hydrobalance jest wielką ulga dla zmęczonych oczy. Uczucia piasku nie miałam, raczej podrażnienie i zaczerwienienie. Mimo to, jeśli oczy nadal by mnie bolały, poszłabym do okulisty.