Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

która bluzeczka fajniejsza?

Polecane posty

Gość nosem w kałuże
1

Gość Hi-Text
hmm ulubiony sklep :D druga lepsza

ja w reserved przeważnie kupuje koszulki, i jak dotad zawsze jestem zadowolona :)

Gość ty6yyyy
nr 1

Gość Hi-Text
fajne ubrania podchodzące pod lata 80 które wręcz uwielbiam :) Każda KAŻDA koszulka jest świetna, ale z tych dwóch moim zdaniem ta druga lepsza. może sobie też taką kupię

ta 2 wchodzi do sklepów od poniedziałku tj, 26 marca :) i są tanie bo po niecale 25 zł :)) w dodatku mam kuponik rabatowy, to już tanioszka :D

Gość ar
zadna

Gość Hi-Text
No to w poniedziałek wbijam na reserved ;D Przecież to jak za darmo.. Fuck! Muszę ją mieć :) A Ty już się zdecydowałaś czy jeszcze masz dylemat? :)

bardziej przekonuje mnie 2 ale chce kupić bluzeczke w paski z myślą o tym żeby nosić ją do czerwonych jeansów więc chyba 1 będzie bardziej pasować :D jak sądzisz? :D

Gość Hi-Text
Druga też w paski :D Ogółem ta pierwsza mi nie leży, bo ta kotwica jakoś mnie odpycha.. hmm Przypomina marynarzy. Dobry chwyt w sumie na lato aczkolwiek przekonująca i tak jest koszulka nr. 2 subtelna skromna, ładna ;) p.s jak już miałabyś kupić tą pierwszą to zgadzam się z Tobą 100% że czerwone spodnie i ten top pasują do siebie i ładnie to by wyglądało :)

mi nie podoba się do końca że ta kotwica jest z owoców :D ta 2 jest wg mnie dużo ładniejsza ale z czerwonymi spodniami to masakra jakaś by była :D bo to i to czerwone :D

Gość Hi-Text
No właśnie w tym sęk że niezbyt by czerwony do czerwonego pasował. Może do czerwonej bluzki jakieś legginsy ? Ale wtedy koszulka przydałaby się dość szeroka by to fajnie wyglądało. Znów dobieram ubrania jak właśnie w tych latach 80' jakoś nie potrafię się od tego oderwać :D Co do koszulki nr. 1 to jakby kotwica miała taki zardzewiały kolor albo czarny to byłoby ekstra :)

Gość memory.
żadna

Gość Gosc
Żadna mi się nie bardzo podoba, ale jak już koniecznie musiałabym kupić, to numer 2.