Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze sie czujecie ???

problem z telekomunikacja polska s.a

Polecane posty

(mam internet 6mb/s 59,47 i abonament za 34,00) strasznie dzwonie duzo na stacjonarne i troche na komórki nie mam komórki wydzwnaiam 7 godzin miesiecznie place 170 zł nie pracuje mam umowe na dwa lata przyszlo mi wezwanie do zaplaty za kilka dni mi zablokuja romowy wychodzace ja nie moge zyc bez telefonu to moje jedyne okno na swiat (stacjonarnego telefonu) komurki i inne operatory oprocz tp to oszusty i zlodzieje i lapiduchy konkurencja nie mam pieniedzy co robic????????????????????????tp.sa

gdzie dzwonic w tej sprawie moge na 800560560(infolinia bezplatna calodobowa windykacjyna) tp tam mi pomogą????

Gość el chulo.
Interpunkcja - słyszałaś w swoim życiu taki wyraz?

Gość kjijijk
mialam podbna sytuacje 1 mb/s 69,90 i plan domowy 60 50,41 placilam 150 zl ale u mnie mama nie miala komurki teraz juz u niej nie mieszkam mam z cyfrowego polsatu a ona ma najnizszy abonament i placi z rozmowami 60-70zł tp to oszusty zrezygnuj i kup sobie komurke jednak mamie do dzis tego nie moge uswiadopmic nie wiem czemu tak wielbicie to tp powinni ci halupe zabrac komornicy ;p;p masz juz 500 zł saldo????

mam 540,33 (niedoplata) skad mam wzisac pieniadze pomuzcie

Gość gość
warto patrzeć co się podpisuje gowork.pl/opinie_czytaj,781347