Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakiluk

problem

Polecane posty

Gość lakiluk

Witam, mam problemy z dziewczyną, tzn ona jako pierwsza oglądała się za chłopakiem (do tego jej byłym kochanym) ja nie zwracałem na to uwagi chciała to się patrzyła, w pewnym momencie naszego związku też zacząłem to robić i zaczęła od razu mieć problem. I zaczęły się fochy o wszystko, dosłownie. Nawet zażartować nie można była. Zaczęły się też kłamstwa zarówno z mojej jak i z jej strony, nawet o błache sprawy. Do tego dochodzi nieustająca kontrola telefonu i komputera co doprowadza mnie do szału. Ja się teraz oglądam za innymi czasem i jej jest bardzo przykro i mi też jest z tym źle, ale samo już tak wychodzi. Padło też wiele gorzkich słów, a także kolejne rozstania i powroty. Co o tym sądzicie.

Sama jestem kobietą i wiem , że tok myślenia "nasz " się bardzo różni. Dlatego jedynym lekarstwem na takie coś jest rozmowa ;) . Kobieta (inteligentna ) raczej też by chciała o tym pogadac bo pewnie czuje się jak ty . Dlatego jak byś przeprowadzał z nią rozmowe musisz ją dokładnie ułożyc ;)

Bo wiem, że facetowi można prosto z mostu , ale kobiecie nie bardzo . Początkowo musisz ją pochwalić powiedzieć , że nie ważne co wyjdzie z tej rozmowy to i tak dażysz ją uczuciem itp. Potem rozwijac stopniowo problem ;)