Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula bul;a

dyskryminacja jak ja mam zyc?

Polecane posty

Gość anula bul;a

itam.Mam pytanie jak mozna sie pogodzic z czyms takim jak dyskryminacja w zyciu w pracy?mieszkam zagranica 9 rok I w kazdej pracy w jakiej pracowalam spotykalam sie z przejawem dyskryminacji,przez co tracilam prace popadalam w zalamanie nerwowe ktore trwalo kilka miesiecy po czym podnosilam sie I szlam ze swoim zyciem dalej.jestem mloda Pracowita osoba ktora szanuje swoja prace ktora sumiennie wykonuje swoje obowiazki.Od ponad roku jest duzo gorzej niz bylo wczesniej.Dyskryminacja zaostrzyla sie caly czas zyje w stresie ze strace prace Bo nie jestem urodzona w kraju w ktorym mieszkam Bo ktos mnie nie lubi( tak bylo w ostatnich moich dwoch pracach).prace musze zmieniac co kilka miesiecy ( od listopada zmienilam 4 razy nie ze swojej winy).wpadlam juz w paranoje na punkcie dyskryminacji Bo ilez razy mozna tracic przez to prace?zyje w ciaglym stresie,zle sie psychicznie czuje nie mam poczucia stabilizacji I bezpieczenstwa tak bardzo mi potrzebne jestem przez to bardzo nieszczesliwa osoba.Nie moge tez wrocic do Polski Bo nie mam do czego.Jak ja mam zyc?

Gość anula bul;a
;(

Gość a w jakim kraju zyjesz?
jesli to nie tajemnica panstwowa

Gość anula bul;a
nie wchodzi to w rachube niestety tutaj mamy kredyty maz szkole.

Gość anula bul;a
USA

Gość a w jakim kraju zyjesz?
acha,to nie wiem,nie mam pojecia jak tam jest ja zyje tez juz od 9 lat w DE ,ale nie czuje sie dyskryminowana,tym bardziej ,ze tutaj co drugi czlowiek na ulicy to obcokrajowiec

Gość anula bul;a
no ale co bys zrobila jakbys miala tam taka sytuacje jak ja?