Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Cała prawda o Kobietach

Polecane posty

Manipulantki to mówienie o porządnym to kit, po prostu kit, tak mówią najczęściej te co są zbyt nieatrakcyjne by mieć maczo-drania-przystojniaka-kasiastego, a zegar biologiczny im macice prze, profile na portalach można podzielić na kilka grup: 1) najliczniejsza to - ona przeciętna lub poniżej szuka śniadego wysokiego księcia z bajki od biedy może być arabski podrywacz z kebabu, 2) kolejna grupa to - dałam dupy na dyskotece szukam frajera co wychowa moje dziecko, 3) kolejna grupa to - waże 100 kilo więc mówię o wnętrzu, ale jakbym schudła chociaż 20 to bym szukała Johna Deppa , 4) kolejna grupa to - szukam sponsora, nie musi być księciem z bajki, nie chodzi o miłość, prostytucja zwykła, 5) kolejna grupa - ultrakatoliczki antyseksualne, seks to zło, seks po ślubie oczywiście kościelnym ale tylko raz w celu prokreacji, 6) kolejna grupa - depresantki z rozwaloną psychiką, co oczekują, że facet da im zabawę, radość , a one będą tylko siedzieć smętnie i biernie i niech ich zabawia, ale przez net, bo one się boją spotkac, one nigdy się nie spotkają w realu, bo sie boją własnego cienia, 7) mały procent normalnych dziewczyn co znalazły się przypadkiem na chwilkę i są raptem tydzień bo ktoś je wyrwie szybko, te mają niezłe jazdy bo spotykają facetów przyzwyczajonych, że kobiety to dziwki i wyskakujących z tekstami o kasie, a jak co to mają 10 propozycji randek dziennie i same nie wiedzą z kim się umówić bo jak panna normalna to ma powodzenie takie, że głupiej z kim sie umówić, 8) kolejna grupka to fałszywe profile tych z grupy numer 3 9) grupa zegar biologiczny, dawne singielki samotnice 6 lub 5 co teraz koniecznie chcą ciążę, za miesiąc, za dwa, byle ciąża ------- jak jesteś uparty i masz nerwy, znajdziesz panny z grupy 7, ja raz znalazłem, niestety częściej trafiałem na grupę 6 i żyłem z osobą z tej grupy 3 lata i powiedziałem dość bo żyć się z taką osoba nie da, ale znaleźć się da, tylko to totolotek, zaczep 100 profili wklejając tą samą kopiuj-wklej wiadomość, kilka zapyta o kase, ale jedna normalniejsza odpisze czas działa na Twoją niekorzyść, bo im jesteś starszy, tym grupa rówieśniczek też starsza (i więcej pań z grupy 9, 2, 6) bo te 10 lat młodsze nie chcą gadać a jak gadają to są z grupy 4 mi zdarzyło się spotkać z 2 normalne w ciągu kilku lat, to mówienie o porządnym to kit, po prostu kit, tak mówią najczęściej te co są zbyt nieatrakcyjne by mieć maczo-drania-przystojniaka-kasiastego, a zegar biologiczny im macice prze, profile na portalach można podzielić na kilka grup: 1) najliczniejsza to - ona przeciętna lub poniżej szuka śniadego wysokiego księcia z bajki od biedy może być arabski podrywacz z kebabu, 2) kolejna grupa to - dałam dupy na dyskotece szukam frajera co wychowa moje dziecko, 3) kolejna grupa to - waże 100 kilo więc mówię o wnętrzu, ale jakbym schudła chociaż 20 to bym szukała Johna Deppa , 4) kolejna grupa to - szukam sponsora, nie musi być księciem z bajki, nie chodzi o miłość, prostytucja zwykła, 5) kolejna grupa - ultrakatoliczki antyseksualne, seks to zło, seks po ślubie oczywiście kościelnym ale tylko raz w celu prokreacji, 6) kolejna grupa - depresantki z rozwaloną psychiką, co oczekują, że facet da im zabawę, radość , a one będą tylko siedzieć smętnie i biernie i niech ich zabawia, ale przez net, bo one się boją spotkac, one nigdy się nie spotkają w realu, bo sie boją własnego cienia, 7) mały procent normalnych dziewczyn co znalazły się przypadkiem na chwilkę i są raptem tydzień bo ktoś je wyrwie szybko, te mają niezłe jazdy bo spotykają facetów przyzwyczajonych, że kobiety to dziwki i wyskakujących z tekstami o kasie, a jak co to mają 10 propozycji randek dziennie i same nie wiedzą z kim się umówić bo jak panna normalna to ma powodzenie takie, że głupiej z kim sie umówić, 8) kolejna grupka to fałszywe profile tych z grupy numer 3 9) grupa zegar biologiczny, dawne singielki samotnice 6 lub 5 co teraz koniecznie chcą ciążę, za miesiąc, za dwa, byle ciąża ------- jak jesteś uparty i masz nerwy, znajdziesz panny z grupy 7, ja raz znalazłem, niestety częściej trafiałem na grupę 6 i żyłem z osobą z tej grupy 3 lata i powiedziałem dość bo żyć się z taką osoba nie da, ale znaleźć się da, tylko to totolotek, zaczep 100 profili wklejając tą samą kopiuj-wklej wiadomość, kilka zapyta o kase, ale jedna normalniejsza odpisze czas działa na Twoją niekorzyść, bo im jesteś starszy, tym grupa rówieśniczek też starsza (i więcej pań z grupy 9, 2, 6) bo te 10 lat młodsze nie chcą gadać a jak gadają to są z grupy 4 mi zdarzyło się spotkać z 2 normalne w ciągu kilku lat,

Gość bladziabunia
ja jebie jaki elaborat :)

Gość mmmalinowa22
dziwne. jestem ładna ale kręcą mnie starsi faceci więc chciałam takiego poznać przez internet ale okazało się, że na portalach siedzą same porażki :o albo ruchacze (co wynikało często nawet z opisu) albo totalni brzydale mający się za nie wiadomo kogo :o i moje poszukiwania dość szybko się skończyły bo nie widziałam nikogo ciekawego na horyzoncie

Gość Wkurzona złotowłosa
Pisze tak, bo sam jest jednym z tych pipowatych bubkow, co to im nijak dogodzić, kłamiących na potęgę. Już mi nawet nie żal takich. A do tego taki debil, że dwa razy wkleił, żeby sprawić wrażenie wyczerpania tematu. Prowo marne jak premier Polski.

Gość bladziabunia
Ja kiedyś zrobiłam badanie kolesi z czatu, powiem wam ok 30 wysłało swoje zdjęcie, nicki: przystojny brunet, wysoki, piękny itd. większość z nich to niezłe paździochy, poniżej przeciętnej, nie mówiąc już o tych, którzy uważają się za inteligentnych.

Gość ,,,,,....
zabawny opis ;D w życiu nie założe konta na takich portalach

Gość calej prawdy o kobietach
facet nigdy nie bedzie znal :P

Gość tuanietam
matko, co za facet zamula przed kompem, szuka baby na kompie i jeszcze wchodzi na damskie forum i pisze jakis kilkumetrowy post o tym, ze nie ma gdzie fiuta zamoczyc :O ciekawe co taki mysli patrzac w lustro...

Gość tuanietam
moze zamiast pieprzyc ze wszystkie baby "som dziwne" to napisz kim ty jestes i jak wygladasz, bo wg mnie to nie te tuziny bab są dziwne tylko ty!

Gość bardzo ciekaw
cześć Krwawa Wilczyco:-)... tu bardzo ciekaw:-)... mieliśmy okazję wymieniać się kiedyś poglądami:-)... pisałaś o tym jak puszczasz się w środkach komunikacji publicznej i pałaszowałaś wtedy w nocy pizzę:-)...dzisiaj też pałaszujesz jakieś ciasto i się wymądrzasz:-)

Teraz się wymądrzam, a wyobraź sobie co by było jakbym napisała taki elaborat, wątpię by istniało słowo by oddać co wtedy będę robić:P Niestety, jestem chora i nie bardzo mam ochotę na jedzenie. Jeśli masz ochotę przedyskutować arcydzieło Takiego Jednego Normalnego to z przykrością muszę stwierdzić, że wciąż nie przeczytałam :)

Gość no nie wyszło,
z żadną nie wyszło a tyle nawijek sie ma w pogotowiu :o

Gość wampiren
Wilczyca :D spalas przy otwartym oknie? ;)

Gość ona 38
hm....facet ma rację.i to jest najgorsze.bo ją myślałam że na tej zasadzie działają tylko mężczyźni.....ale fakt,takie też są kobiety.siebie nie odnalazła w żadnej z tych grup.autorze-trzebaby coś dopisać nowego:-) ją rozumiem tzw.jedność jajników,że jak ktoś na kobiety to nie ważne co i jak-trzeba solidarnie bronić honoru kobiety,oki,ale niestety takie okazy też sa-wystarczy poczytać forum gdzie żalą się zakochani a porzuceni faceci,albo opisuje dziwne zachowania swych partnerek .ją akurat znam dłużnych facetów,ale nawet mi się już nie chce pisać o tym.autor poszukuje,chce założyć coś trwałego szczęśliwego.niestety trafia na same dziwne okazy.żal i frustracja sprawia że postanowił to wylacz tutaj.i dobrze.ma takie prawo.a wy ślepo bronie czegoś,na zasadzie nie bo nie.oj.dziwny jest ten świat....

Gość ona bhffxxcv
hm....facet ma rację.i to jest najgorsze.bo ją myślałam że na tej zasadzie działają tylko mężczyźni.....ale fakt,takie też są kobiety.siebie nie odnalazła w żadnej z tych grup.autorze-trzebaby coś dopisać nowego:-) ją rozumiem tzw.jedność jajników,że jak ktoś na kobiety to nie ważne co i jak-trzeba solidarnie bronić honoru kobiety,oki,ale niestety takie okazy też sa-wystarczy poczytać forum gdzie żalą się zakochani a porzuceni faceci,albo opisuje dziwne zachowania swych partnerek .ją akurat znam dłużnych facetów,ale nawet mi się już nie chce pisać o tym.autor poszukuje,chce założyć coś trwałego szczęśliwego.niestety trafia na same dziwne okazy.żal i frustracja sprawia że postanowił to wylacz tutaj.i dobrze.ma takie prawo.a wy ślepo bronie czegoś,na zasadzie nie bo nie.oj.dziwny jest ten świat....

To jest żałosne co wypisujesz...nie wspomniałeś jeszcze o tych szczęśliwych samotnych kobietach, które są szczęśliwymi, ładnymi, wolnymi i nie szukającymi jakiegoś zadufanego w sobie marnego chłoptasia, tylko cieszącego się wolnością, wiekiem i humorem...:classic_cool:

Gość vilczyca
i zapomniałes dodac o grupie kobiet które same sie realizują bywaja zywicielkami rodzinny zarabiają wiecej i facet jest tylko delikatnym dodatkiem w ich zyciu ;) a nie jakimś loorwa spełnieniem :classic_cool:

czytam te twoje posty autorze i nie wierzę że istnieją tacy faceci jak Ty:orozgoryczeni, samotni prawiczkowie......ktorzy maja pretensje do wszystkich tylko nie do siebie o swój stan!:o zastanawiam się dlaczego masz czelnosc obrazac kobiety?Moze zrobimy podobną listę na temat płci męskiej? dużo byłoby śmiechu przy tym!:D

Gość melissa i refleksja
Taki_Jeden_Ten_Normalny nick równie przystajacy do tresci postów jak samotnego romantyka :D masz lustro chłoptasiu?

Świetny opis, choć mocno przerysowany :-) Opis grupy 3 rozwalił mnie na łopatki :-). A koleżankom na forum życzę więcej poczucia humoru i dystansu do świata, a przede wszystkim do samych siebie :-). Bo jeśli autor wątku zrobi analogiczny podział forumowiczek z kafe, to dopiero będzie zabawa :-)

Gość Master2_prawdziwy
Ha! Uderz w stół, a nożyce się odezwą... dlatego odrazu założyłyście, ze to akurat o was mowa ? A może jednak?

Gość dfdgfhjgjh
co w tym dziwnego ze kobieta nie cche sie puszczac i cche np. czekac do slubu? moze lubic seks ale czekac i jedncozesnie moze nie cchiec miec dzieci. malo znasz kobiety

Gość *Ona_23*
A gdzie opcja: seks dopiero po ślubie, ale z miłą chęcią :P Mnie trochę hormony roznoszą, ale zasad się trzymam i tyle.

ale myślałam, ze jakoś się wpasuje, a tu nic :( Chlip, serwisy są nie dla mnie.