Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MYJKApl

MYJKA CIŚNIENIOWA ( PAROWA ) - CZY WARTO KUPIĆ?

Polecane posty

Gość MYJKApl

Jak w temacie. Czy ktoś jest posiadaczem takiej myjki i czy jesteście zadowoleni z użytkowania?

Gość Burykot
Warto- wiadomo to ułatwia prace, takim ciśnieniem można coś zrobić w małym zakresie czasu- są plusy i minusy- ja zdecydowałem się zakupić myjkę stąd: http://www.ipcportotecnica.pl/myjki_zimnowodne.html bardzo dobre wykonanie i duża funkcjonalność. Polecam - bardzo dobre użytkowanie :)

Gość gość
nie wiem czy chodzi nam o te same myjki, ale mogę polecić http://www.czystapolska.pl/linie-produktow/myjki-cisnieniowe-i-parowarki-2/ i powiedzieć, że sam używam od jakiegoś czasu parownic i takich myjek i rzeczywiście, nie wyobrażam sobie teraz bez nich życia. Parownice są super do dezynfekcji, przydają się szczególnie latem, kiedy robaki próbują atakować z każdej strony.

Gość gość
Możesz też wynająć myjkę wysokociśnieniową Falch jak potrzebujesz od www.bthfast.pl. Nie kosztuje to wiele, ale zdecydowanie lepsze od tych, które można dostać w każdym sklepie

Gość gość
Ja mam od http://maszynyparowe.com/ i używam dość często, jestem zadowolony, ale ja mam chopla na punkcie czystosci auta :D Ale ogólnie patrzac obiektywnie, to fajny porzadny sprzet w rozsadnej cenie

Myjka ciśnieniowa to świetny wynalazek. Oczywiście pod warunkiem, że jest dobrej jakości. Pojawi się pewnie zarzut, że za porządną myjkę trzeba będzie zapłacić. Jednak jeśli się dobrze poszuka, to można znaleźć profesjonalną myjkę w rozsądnej cenie. Można jej poszukać na przykład na tej stronie https://www.stukpuk.pl/elektronarzedzia/myjki-i-odkurzacze/myjki-cisnieniowe gdzie na pewno uda się znaleźć coś odpowiedniego wśród szerokiego asortymentu.

Gość wiola438
Zerknij sobie na oferty do sklepu internetowego: http://maltec.pl/czysciki-i-mopy-parowe/ , gdzie moim zdaniem mają świetne propozycje godne uwagi. Wiele osób w ten sposób działa i są z tego tytułu zadowoleni.

Gość gość
Jasne że warto, pod warunkiem, że kupisz jakaś dobrą a nie z pierwszego lepszego marketu gdzie stoją już od X czasu. Odkąd kupiłam jedną z nich, życia sobie bez niej nie wyobrażam. Duża wygoda. Jak ktoś chce mieć na oku coś dobrego polecam tą stronę www.bhf.com.pl/ w dodatku mają tez środki do sprzątania, odkurzacze przemysłowe, ręczniki, papiery, worki… No trzeba zobaczyć samemu, z a dużo by pisać w tym temacie. Polecam

Gość gość
www.bhf.com.pl to moje ulubione miejsce zakupów:) Znam ta stonkę poprzez koleżankę z pracy, mają świetne produkty w równie dobrych cenach, również polecam :)

Gość gość
Ja pierwsza myjkę wysokociśnieniową kupiłam z mężem w tym miejscu www.ehrle.sklep.pl jak dla mnie zdecydowanie najlepsza, mamy już ja od dłuższego czasu, jeszcze nigdy nic złego się z nią nie działo, polecam jak najbardziej! :D

Gość gość
Posiadam myjkę od www.ehrle.sklep.pl i muszę przyznać, że faktycznie jest rewelacyjna. Ponad to kupiliśmy je po naprawdę atrakcyjnych cenach, jesteśmy mili zaskoczeni, że się u nas ona sprawdza zarówno na potrzeby domowników jak i służbowo.

Gość gość
Mam KARCHER’a. Nie narzekam, spełnia soją funkcję, cena możliwie rozsądna, nie mam z nią kłopotu. Użytkuje chyba już pełne 2 lata. Nie oszczędzam, a mimo to nigdy jeszcze mnie nie zawiodła. Śmiało uważam, ze można wybrać właśnie tę. Zresztą, gdzie się nie rozejrzysz po portalach, wszyscy chwalą karchera, wiec o czymś to chyba świadczy. Kupuj je z głową, ja brałem www.odaatrenkar-karcher.pl , tam są oryginale i posiadają niezbędne atesty.

Gość gość
Zdecydowanie! Tym sposobem zaoszczędzisz sporo pieniędzy, które normalnie wydałbyś na myjnię. Dzieki myjce wysokociśnieniowej OERTZEN z oferty http://www.aqua-tec.pl/ stało się to możliwe na moim podwórku. :)

Gość fallco
@gość zwróciłem uwagę na ten model CR 7026 jakiś czas temu na ceneo, wyróżnia się faktycznie ceną, ale nie wiedziałem, że to ta sama półka, co Karcher. Dzięki za info :)

Gość gość
@fallco Karcher też ma różne modele, w różnych cenach, Camry CR 7026 to odpowiednik jednego z nich, warto sobie poczytać. Każda myjka jest adresowana to innego użytkownika i pełni troszkę inne funkcje :)

Gość fallco
@gość A wiesz może, którego Karchera odpowiednikiem jest model 7026 od Camry? Pytam z czystej ciekawości, bo pewnie i tak zdecydowałbym się na tańszą opcję.

Gość gość
@fallco Zastrzel mnie, ale nie podpowiem, musiałbyś sobie parametry porównać xD podejrzewam, że coś koło k5. Spójrz na parametry CR 7026 i sam oceń. Ja, od kiedy zdecydowałem się na tańszą opcję, generalnie Karcherami przestałem się interesować.

Gość gość
Przede wszystkim należy wybrać myjkę na pompie aluminiowej-czyli w przypadku Karchera nic poniżej klasy K5.