Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukmabutowo

buty, które?

Polecane posty

Gość mea kulpa
najlepiej jakieś nowe

Gość anka ixdjjcxb
pierwsze najładniejsze

Gość mea kulpa
najlepiej jakieś nowe

Gość Żadne. Kup dziecku nowe
buty, niekoniecznie bartki, które nawet porządnych atestów nie mają i od dawna jadą juz jedynie na renomie:O Do tego buty po kimś:O

Gość szukmabutowo
jak bym chciała dac za buty 160 zł bo tyle kosztuja nowe to bym nie szukala uzywanych;/ prosilam o rade a nie krytyke

Gość color mini dater
a kto ci kaze wydac 160? tanszych nie ma? sama tez uzywany szajs kupujesz? obrzydliwe to:O

Gość hmm*hmm
ja mojej z mariquity kupilam pierwsze sandałki za ok 80zl i bylam z nich zadowolona i maa tez,najwazniejsze zeby byly nowe,w zyciu bym uzywanych nie kupila,kazde dziecko inaczej chodzi i mozna zaszkodzic.

Gość szukmabutowo
no tak, krytyka i krytyka całe to forum nic sie nie zmienilo od lat... syf i jeszcze raz syf. Matki...

Gość jakie drogie te buty
wolalabym dolozyc troche i nowe kupic w deichmannie zobacz tam nowe po 100 zl

Gość urutifhjj
wolisz dac 60 zl za uzywane bartki niz isc do slkepu i za ta sama cene kupic fajne sandałki tyle ze nie firmowe?dziwne,jak bym wolała isc i kupic nowe,byc moze w tej cenie spotkach juz z profilowana wkładka a jak juz dołozysz do tego 20 zł to na pewno.

Gość szukmabutowo
no tak, krytyka i krytyka całe to forum nic sie nie zmienilo od lat... syf i jeszcze raz syf. Matki...

Gość szukmabutowo
kupuje zawsze uzywane i nie widze w tym nic zlego. bartki maja dobra skore, sa dobre jakosciaowa , skora oddycha, sa uszytwnione, kazdy robi jak uwaza. nie prosilam o rady czy nowe czy nie tylko w wybor z linkow, szkoda ze nie umiecie czytac ze zrozumieniem

Gość color mini dater
nawet juz pomijajac to ze te buty sa uzywane-to jak mozna kupic dziecku byty nawet ich nie mierzac? jak? i wybacz mam w dupie twoje oburzenie-normalna matka nie kupuje uzywanych butow!!ani dziecku ani sobie! podejrzewam, ze majtki i bielizne tez uzywana kupujesz:O

Gość jakie drogie te buty
ok odpowiem ci jak dla mnie zadne bo wszystkie ktore wybralas sa brzydkie poszukaj jeszcze innych

Gość szukmabutowo
color mini dater - a ja podejrzewam ze jestes osoba niezorganizwana niesamodzielna i zakompleksioną :) dobrze podjrzewam? podobnie jak ty wnisokuje po jednym twoim wpisie;] jak mozna kogos oceniac jak sie nawet go nie zna?

Gość jonnysss
matko, kto kupuje dziecku uzywane buty? spojrz np na te z ostatniego linka-maja poscierane boki, ewidentnie dziecko ma lekkie skrzywienie kregosłupa chcesz zeby twoje dziecko wykoslawilo sobie stopy? kurcze i jeszcze piszesz, za zawsze kupujesz uzywane-czyli co buty to inne odkształcenie? rece mi opadły!

Gość color mini dater
hahah, no widze ze kariera psychologa za dyche stoi przed toba otworem:D tak, tak:D litosci, dziadowko-napisac ci prawde, to od razu w agresywne tony wpadasz?fiu, fiu pozazdroscic argumentów:D

Gość szukmabutowo
widze ze nawet ironii nie rozumiesz... eh, szkoda mojego cennego czasu:) miłego dnia:)

Gość alama kotyyyy
autorko, niestety ale dziecku którmeu kształuje sie stópka nie kupue sie uzywanych, zresztą dorosli tez... kazdy ma inny chód inną stopę, wady kręgosłupa. Pomyśl...kup w tej cenie ale nowe.

A powiedz mi czy sobie też kupujesz używane buty?Nie wiadomo po kim?Nie boisz się?Nie oceniam Cię,tylko przeraziłam się,że małemu dziecku kupujesz używane buty.Lepiej kupić nowe,ale tańsze.Jest tyle ładnych bucików.Przynajmniej masz pewność,że nikt ich nie nosił.Przecież malutkim dzieciom dopiero kształcą się stópki,każde dziecko chodzi inaczej i buty przystosowują się do stóp dzieci.Więc tak jak chodziło poprzednie dziecko w tych butach,może mieć wpływ na to,jak bedzie chodziło Twoje dziecko...

Gość mjknjn
pierwsze najładniejsze

Gość szukmabutowo
Kruszynko tak, sobie tez kupuje uzywane i dzieciom tez:) kupuje takie na jakie mnie stac. dziekuje za uwage i pomc. jestecie nieocenione:)

Gość tez mloda mama
Przyznam szczerze, że nie kupiłabym używanych butów swoim dzieciom, kupuję w tej cenie nowe (i jestem na ogół b. zadowolona), ew. dokładam trochę, ale jeśli chodzi o opinię to zdecydowanie nr. 2 Inny fakt, że wiele osób kupuje używane buciki swoim dzieciom, bo jednak ktoś ode mnie też odkupuje. Może niech każdy decyduje za siebie.

Gość alama kotyyyy
mam wrażenie,ze niektórzy kupują tanioche używaną ale za to, zeby nie było MARKOWE!

Gość officejet56
alama kotyyy-dokladnie, nie wazne, ze ściorane, brzydkie, uzywane-wazne, ze bartki:D idiotki, bez kitu:D potem wszystkie tu pisza, moje dziecko chodzi tylko w ecco, bartkach, primigi:Dtylko, zadna nie doda, ze to uzywany szmelc:D

Gość inwikacjona
a nich kupuje jakie che co wam do tego? ja tez kupuje i nowe i uzywane i jestem zadowolona, matki za 10 sie znalazły...

Gość xxonaxxxonaxxx
2 sa fajne i nie sa zniszczone. z tych 3 bym 2 wybrala