Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajeczka ????

jak ubrać 8msc dziecko na spacer ?

Polecane posty

Gość pytajeczka ????

hej :) mam problem ponieważ nie bardzo wiem jak ubrać na dwór moją córkę kóra ma prawie 8 msc i stopni na dworze jest : 25 stopni na słonku ale tyle na pewno ni ejest :) chyba coś z moim termometrem nie tak ale w cieniu jest : 12 no i wieje wiatr mam zamiar nałożyć jej body z długim + taka bluza z polarku + dresowe spodenki + cienkie i grube skarpetki (te grube zamiast budzików) i mam taką czapeczkę z bawełny z malutkimi dziurkami właściwie to jej nawet przez nie główki nie widać i na uszu takie kwiatki więc uszy będą bezpieczne ale nie wiem czy nie za cienka ? dodam że córka niestety jeszcze nie siedzi dopiero próbuje więc na spacerze leży cały czas na pół leżąco więc raczej w takim ubraniu jej zimno nie będzie ?? czy lepiej ubrać zamiast bluzy kurteczkę cieniutką z polarkiem + grubsza czapeczka ? proszę o odp :)

Gość jeżeli mam zamiar iść teraz to
uwierz w ten drugi zestaw a jak będzie cieplej to ubierz w ten pierwszy

Gość ssssssssqwdewrdf32e
ja bym ubrala tak: body na dlugi rekawek, na to bluze z kapturkiem lub bez(ewentualnie swterk lecz nie gruby!) i kurteczke z podpinka(wiosenna) oczywiscie rajstopki i spodenki.Na glowke czapke bawelniana , nie obciskajaca mocno glowki,

Gość pytajeczka ????
ssssssssqwdewrdf32e dzięki :) ale wydaje mi się że to będzie za grubo :) wg mnie nie potrzebne są rajstopy i ta bluza pod kurtkę no nic nie ma odp to ubiorę po swojemu :) czyli zestaw 2

Gość Mamaoscara
A ja tak Body z krótkim na to ciEnka bluzka z długim i jakaś kurtka bądź cieplejsze bluza czapka i spodnie jedna para skarpetek

Gość ja bym pdo swpod ubrala
zamiast skarpetek rajstopki, ale takie cienkie, reszta jak wyzej

Gość nie to ze sie czepiam
Wkladasz dziecku budziki na nogi? To ciekawe...

hmm moja co prawda starsza o 4 m. ale dziś była w rajstopach grubszych, do tego tunika z cieniutkiej dzianiny i bluza polarowa, na głowę opaska bawełniana (głównie po to żeby do oczu włosiska nie leciały) no i buciki bo się uczy stać ;) No i efekt taki ze sie przypocila i musiałam szybko ją do domu zabierać. Więc kurtka, rajstopy pod spodnie i czapka to chyba trochę dużo tych ubrań? No ale też zależy od pogody bo u nas jednak bezwietrznie i na prawdę ciepło. Sama chodzę w spodniach 3/4 i podkoszulku.

Gość tyuic
zamiast budzików ??? Budziki na nogi ???

Gość Naannaa
Nie, nie za cienka.

Gość tyuic
body na dlugi rekawek Jak ma włożyć mu body na długi rękaw ???

body na dlugi rekaw ? to moze chodzilo o to, ze najpierw sie wklada body z dlugim rekawem, a potem z krotkim? Ale to troche bez sensu. Ach ta nasza nowomowa....

tyuic - no wlasnie....ach ta nasza nowomowa...jak te kobiety mature zdaly?