Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalala

SYTUACJA Z PEWNYM KOLESIEM -POWIEDZCIE CO ROBIC!

Polecane posty

Gość ulalalalala

na wstepie napisze ze mam 23 lata. jakis czas temu poznalam w klubie chlopaka rok starszego wyminilismy sie numerami tel. Nastewpnego dnia zaproponiwal spotkanie, ja akurat nie moglam przyjsc , nastepnego dnia sytuacja sie powtprzyla wiec pewnie p[omyslal sobie ze go olewam. pozniej kilka dni pisalismy na gg itd. potem kontakt sie urwal, po jakims tygodniu to ja zaproponowalam spotkanie on napisal zeby isc na ostatki do Fali(klub) a ja napisalam ze jestem zmeczona i wolalabym isc na spacer ewentualnie pozniej na impreze;) i wiecie co?nic.Cisza.Nie odpisal na tego smsa. I wez i zrozum facetow. Najgorsze jest to ze to wszystko bylo okolo miesiaca temu a ja ciagle o nim mysle. Co robic ?????

Gość Gość

Pewnie liczyl ze na imprezie szybko sie wstawisz i pojdziesz z nim do lozka potem, a spacer raczej by nie dawal takich mozliwosci i bylby nudny...a moze w miedzyczasie ogarnal sobie inna niunie na ten wieczor. Mozna tylko sie domyslac, facetow nie zrozumiesz. Przyzwyczaj sie bo jeszcze wiele takich sytuacji moze Cie spotkac. Zapomnij, poznawaj innych, idz do przodu. Nie ma co rozpamietywac. Najprawdopodobniej jestes jedna z wielu opcji.