Gość marika_1982 Napisano Marzec 23, 2012 Mój facet zamówił dla Nas rytuał SPA dla dwojga, który będzie się składał m.in z peelingu całego ciała, kąpieli dla dwojga oraz masażu. Byłam już kilkakrotnie na masażu jednak nigdy nie byłam na żadnym zabiegu na całe ciało. Mam pytanie co w praktyce oznacza całe ciało. Czy peeling będzie nakładany również na pośladki i piersi? I jak wygląda sprawa bielizny? W przypadku masażu jak byliśmy oboje to ja dostałam bieliznę jednorazową, a mój facet był w majtkach. Ale peeling wydaje mi się zabiegiem bardziej "brudzącym". Więc poddanie się zabiegowi z własną bielizną jest jakby mniej oczywiste. Wiem, że dostaniemy od SPA szlafroki bo sami przypominali, aby się po nie zgłosić. Ale nie wiem co z bielizną. Dla mnie pewnie bieliznę jednorazową znajdą. Jak sami nie dają to przynajmniej na życzenie. Ale dla niego to już bardzo wątpię. Dlatego mam dylemat czy poza szlafrokami mamy się pojawić na zabieg nago czy w bieliźnie. Nie wiem co jest ogólnie przyjęte, a nie chciałabym wyjść na sierotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach